Çomü Öğrencileri Gençlik Değişim Programına Katıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencileri Hollanda'da gerçekleştirilen AB Gençlik ve Kültür Programları biriminin koordinatörlüğünü üstlendiği "Naked Windows" adlı Gençlik değişimi programına katıldı

Çomü Öğrencileri Gençlik Değişim Programına Katıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencileri Hollanda'da gerçekleştirilen AB Gençlik ve Kültür Programları biriminin koordinatörlüğünü üstlendiği "Naked Windows" adlı Gençlik değişimi programına katıldı.
Hollanda'nın Delft kentinde gerçekleştirilen projenin büyük ilgi gördüğünü belirten üniversite yetkilileri, "Projeye Müzik Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi Gökçen Taşbaş, Grafik Tasarım Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Zeki Cihan Peker, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Nilay Tatlı ve Ziraat Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Serkan Tanış katıldı. Projeye katılan öğrencilerimiz AB ülkelerinden sanatla ilgilenen diğer öğrencilerle buluşup, bilgi ve birikimlerini paylaşıp ortak üretimler gerçekleştirirken; kısa film ve müzik üzerine çeşitli aktivitelerde bulundu" dedi.