Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak. Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kur

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplanacak. Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kurul üyeleri de katılacak. (13.30)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) meclis toplantısına katılacak. (15.00)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Kemal Dürüst'ü kabul edecek. (11.00)

Devlet Bakanı Faruk Çelik Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği ile birlikte Atina'da azınlık temsilcileriyle yaptığı toplantının değerlendirmesini yapacak. (13.00)

ING Bank, KOBİ ve ticari bankacılık alanında sunduğu ürün, hizmet ve hedeflerini basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak. (09.30)

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Rusya Federasyonu ADLER Limanının yük trafiğine açılmasıyla ilgili Rus makamları ile imzaladıkları protokol konusunda birlik binasında basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

"Kütüphane Projesi" kapsamında ilk olarak Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin de katılımıyla Etimesgut ilçesinde bulunan Zekiye Güdüllüoğlu İlköğretim Okulu'nda kütüphane açılışı gerçekleştirilecek. (10.00)

Ege Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı yapılacak. (14.00)

Türkiye Çiçek Koşusu İzmir'den start alıyor. (10.00)

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) işbirliği ile "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu bir eğitim semineri verilecek.(10.00)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi ve Uludağ İhracatçı Birliği ortaklığı ile gerçekleştirilen "Her Ay Yeni Bir Ülke Yeni Pazar" projesi kapsamında seminer düzenlenecek. (19.00)

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili basın toplantısı yapacak. (13.00)

Türk Telekom Arena Stadı Pegasus Tribünü sponsorluk anlaşması imza töreni yapılacak. (10.00)

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yapacğı çift antrenmanla sürdürecek. (10.30 / 16.00)

Trabzonspor, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek. (11.00)

Bursaspor Teknik Direktöre Ertuğrul Sağlam Fenerbahçe maçıyla ilgili basın toplantısı yapacak. (11.00)

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor-Türk Telekom ile karşılayacak. Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak maç saat 19:00'da başlayacak. (19:45-21:00)

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor ile karşılaşacak. GASKİ Tesisleri'nde oynanacak maç saat 14:00'da başlayacak. (14:45-16:00)

Ziraat Türkiye Kupası'nda play-off maçlarına oynanacak 12 karşılaşma ile devam edilecek. (14.00 / 19.00)

Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası Play Off maçında Denizlispor ile karşılaşacak. ( 19:00)

Zıraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor, Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. (14.00)