Asgd Yönetimi İstifa Etti

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Gaziantep Şube Başkanı Bülent Çulcuoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevi bıraktı.

ASGD Gaziantep Şube Başkanlığı görevini yaklaşık 6 yıldır sürdürdüklerini söyleyen Çulcuoğlu, Bursa'da bulunan genel merkez ile yapılan görüşme ve istişare sonrasında 22 Ekim 2010 tarihi itibariyle görevden yönetim kurulu olarak aldıkları kararla ayrıldıklarını söyledi. Görevde bulundukları süre içerisinde Genel Başkan İbrahim Erdoğan başta olmak üzere tüm yönetim kuruluyla uyumlu bir şekilde görev yaptıklarını, genel merkezin önünü açmak ve daha iyi çalışabileceği bir yönetim oluşturması amacıyla görevi bıraktıklarını kaydeden Çulcuoğlu, şunları söyledi:
"ASGD olarak 6 yıl görev süremizce derneği en iyi şekilde temsil ederek Anadolu sporunun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizden sonra bayrağı devralacak olan başkan ve yönetimine her türlü desteği vereceğiz. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezi ile yaptığımız görüşme sonrasında görevden ayrılma kararı aldık. Ama bizler ASGD'ye gönül vermiş üyeler olarak Gaziantep'te derneğin çok daha etkin olması için elimizden geleni yapacağız. Genel Merkez yönetimi ile bugüne kadar çalıştığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."