Trabzonspor'da Teofilo şoku!

Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez'in izinsiz olarak kentten ayrıldığı bildirildi.

Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez'in izinsiz olarak kentten ayrıldığı bildirildi. Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu,  Teofilo'nun izinsiz olarak kentten ayrıldığını, futbolcunun neden ayrıldığı konusunda herhangi bir bilgilerinin olmadığını belirtti.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise, "takımımızın Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez dün akşam katılması gerektiği çalışmaya izinsiz olarak gelmemiştir. Ayrıca oyuncunun bugün izinsiz olarak şehri terk ettiği bilgisine ulaşılmıştır" denildi.

Bordo-mavili kulübün, izinsiz olarak kentten ayrılan Teofilo'ya ulaşmak gibi bir çaba içerisinde olmadığı ve bu futbolcunun aranmayacağı bildirildi.

Teofilo'nun şu anda İstanbul'da olduğunun bilindiği ve dönmemesi halinde bu futbolcu ile ilgili hukuki işlemlerin başlatılıp konunun FIFA'ya götürüleceği de öğrenildi.

Trabzonspor'da ikinci sezonunu geçiren Teofilo'nun bordo-mavili kulüpte mutlu olmadığı ve kente dönmeyi düşünmediği ifade ediliyor.