Muğla Dp'de Yeni Dönem

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan İl Yönetimini yerine atamalar yapıldı.

Muğla Dp'de Yeni Dönem
DP İl Başkanı olarak ANAP eski İl Başkanı ve görevden alınan DP İl yönetiminde İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nazmi Yaşar DP İl Başkanı olarak atandı.
Demokrat Parti'nin yeni il başkanı Nazmi Yaşar düzenlediği basın toplantısı ile yeni il yönetimini basına ve kamuoyuna tanıttı. İl başkanı Nazmi Yaşar Marmaris İlçe Başkanı olarak Kenan Karakuş'un Muğla Merkez İlçe Başkanı olarak da ANAP esik merkez İlçe başkanı ve görevden alınan DP Merkez İlçe İkinci Başkanı Erdoğan Ünal'ın atandığını açıkladı.
"KİMSEYLE SORUNUM YOK"
Oluşturulan il yönetim kurulunun partinin iktidara taşınmasında büyük katkısı olacak bir yönetim olduğunu belirten İl Başkanı Nazmi Yaşar, "Tüm demokrat partili arkadaşlarla birlikte partimizin nasıl iktidara geleceğinin çalışmasını yapacağız. Hiç kimse ile sorunumuz yok. Partimizin kapısı herkese açıktır. Bize verilen görevden dolayı genel merkez yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Merkez ilçe yönetim kurulumuz oluşturuldu. Önümüzdeki günlerde Yatağan'dan başlamak üzere ilçe kongrelerimiz başlayacak" diye konuştu.
YÖNETİM KURULU
Nazmi Yaşar Başkanlığında oluşan Demokrat Parti İl Yönetimi şu isimlerden oluştu; Enver Kansu, Şerif Ali Ünsal, Selim Bağcıoğlu, Selahattin Görgülü, Cem Erkin, Erol Tican, Afşin Ali Özgül, Sadıka Üstündağ, Ali Öz, Müge Gülsiye Alaçam, Erol Can, Doğan Maday, Ali Sayman, Cemile Toksöz, Hatice Öztürk, Selma Girginer, Erol Çengelci, Celal Zehir, Buket Kaymak, Mevlüt Acar, Ali Kaplan, Ali Akpınar, Yüksel Koca, Ahmet Ağır, Nafiz Kılıç, Serdar Karcıoğlu, Turgut Karaca, Muammer Yılmaz, Ali Osman K.Sakaloğlu, Ayhan Kaya, Recai Ağaoğlu, Cahit Yiğit ve Sadettin Özkan.