Milli yolcu kalmasın

Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmasını tribünde izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal ve Ömer Şişmanoğlu'nu mercek altına aldı.

Milli yolcu kalmasın
Üst üste alınan Almanya ve Azerbaycan yenilgileri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Guus Hiddink, tıpkı derbide olduğu gibi dün de tribündeydi. Beşiktaş’ı daha önce İstanbul’da da izleyen Hiddink’in hedefinde ise Kayserispor’un genç isimleri vardı. Bu sezon fırtına gibi esen Kayserispor’un genç oyuncuları Hasan Ali Kaldırım, Serdal Kesimal ve Ömer Şişmanoğlu’nu, yeni yapılanmada kadroda düşünen Guus Hiddink, dünkü maçı Kadir Has Stadı’nda takip etti.

ÇETİN NOY TUTTU

Yardımcısı Oğuz Çetin ile birlikte not tuttuğu gözlenen Guus Hiddink’in, bu isimlerin yanı sıra maçın tek golünü atan Furkan ile Beşiktaş’ın genç orta saha oyuncusu Onur Bayramoğlu’nu da beğendiği ve takibe alacağı kaydedildi. Hiddink’in Kayserispor’un bundan sonraki lig maçlarını da takip etmeyi planladığı belirtildi.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ ÖZETİ

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ FOTO GALERİSİ