Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölümü Perşembe günü ATV ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölüm özeti ve fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölüm fragmanı yayınlandı
Her bölümüyle izleyiciyi ekranlara kitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan sürüyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. bölümünde neler olacak? Şahmeran'ın adamları Baran'ı öldürecek mi? Rehine tehlikeye girecek mi? Polat yaşanan bu olumsuzluklar karşısında ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99.bölümünde...Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. bölümünde Şahmeran ortalığı karıştırıyor. Şehre gelen Şahmeran ile Zara arasında şiddetli bir tartışma yaşanıyor. Şahmeran Zara'yı öldürecek mi? Görevden alınan Aron Feller ne yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. son bölümünde Zaza ne yapacak?
Beyaz gazeteTürkiye gündemine ilişkin konuları işlemesi ile adından söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu'ya 1 hafta ara.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle bu hafta izleyici ile buluşamayacak.

Geçtiğimiz hafta 99. bölümüyle ekrana gelen Vadi'nin 100. bölümü, 11 Kasım'da izleyici ile buluşacak. Vadi'nin yerine bu hafta ATV ekranlarında Ata Demirer'in 'Eyvah Eyvah' isimli komedi filmi yayınlanacak.

Pana Film bu konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kurtlar Vadisi Pusu, 100. Bölümüyle 11 Kasım'da ATV'de!

Kurtlar Vadisi Pusu, çekimlerin yetişmemesi nedeniyle bu hafta (4 Kasım Perşembe) ekranlarda olamayacak. Dizinin merakla beklenen 100. bölümü, 11 Kasım Perşembe akşamı ATV ekranlarında kendi saatinde izleyicileriyle buluşacak.

Basının ve tüm izleyicilerimizin bilgisine sunarız.


KURTLAR VADİSİ PUSU 99. BÖLÜM FRAGMANI