Cübbesini Annesi Giydirdi

Muğla'nın en eski avukatlarından Sabahat Aykın, avukatlık stajını tamamlayan oğlunun cübbesini kendi elleri ile giydirdi.

Cübbesini Annesi Giydirdi
Genç Avukat Emre Aykın'ın cübbesini kendisi igibi Avukat olan annesi giydirirken, Avukatlık ruhsatnamesini Avukat Cemile Gönenç verdi. Genç Avukatın yeminini ise Baro Başkanı Avukat Mustafa İlker Gürkan yaptırdı.
"EN MUTLU ANIM"
Oğluna cübbe giydirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Avukat Sabahat Aykın, "Bir anne olarak şu an yaşadığım duygularımı tarif edemem. Çok mutluyum. Umut ediyorum ki oğlum Emre Aykın da hukuk dünyasında çok iyi işler başaracak" diye konuştu.
"ANNEM 27 YIL BUGÜNÜ BEKLEDİ"
Annesinin elinden cübbesini giymesinin tarif edilemez bir mutluluk olduğunu belirten genç Avukat Emre Aykın ise, "Annem hukuk dünyasında çok önemli bir isim. Ben de onun yanında stajımı tamamladım. Ben de annem gibi mesleğin ilke kuralları çerçevesinde görevimi aileme yakışır bir şekilde yerine getireceğim. Cübbemi annemin bana giydirmesi ise benim için çok büyük bir onur ve gurur. Annem bu cübbeyi bana giydirebilmek için 27 yıl bekledi" dedi.