Bebeğini yemek yediği masada unuttu

Mersin'de bir anne 3 aylık bebeğini, balık yediği lokantanın masasında bırakıp gitti. Şaşkın anne bebeğini 4 saat sonra gelip aldı...

Bebeğini yemek yediği masada unuttu
Mersin'de 3 aylık bebeğini balık yediği lokantada masa üzerine bırakıp giden Esra Saman, 4 saat sonra geri gelip çocuğunu aldı.

İstiklal Caddesi Erman Balıkevi adlı lokantaya akşam saatlerinde gelen Esra Saman, ön taraftaki bir masaya oturup yemek söyledi. Yemeğini yiyen Saman, 3 aylık bebeği ile içinde mama ve elbisesi bulunan çantayı masanın üzerine koydu, garsonlara "hemen geliyorum" deyip saat 17.30 sıralarında lokantadan ayrıldı.

Ancak Esra Saman, geri dönmeyince işletmeciler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, karnı acıkan ve ağlayan bebeği, lokantanın bulunduğu apartmanda bir kadına geçici olarak emanet edip karnını doyurmasını sağladı.

Bu sırada çevre sakinleri ile polis, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek çocuğunu bırakıp giden anneyi bulmaya çalıştı. Akşam saat 21.30 sıralarında aynı lokantaya geri gelen Esra Saman, çocuğunu geri istedi.

Çocuğunu neden bıraktığı yönündeki sorulara, "Bir işim vardı, onu halledip geldim" şeklinde cevap veren Saman, polis tarafından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.