Tuncay'ın füzesi yetmedi

Karşılaşmaya ManU hızlı başladı ve 27'de Bezelye lakaplı yıldızı Javier Hernandez'in golüyle öne geçti. 6...


Karşılaşmaya ManU hızlı başladı ve 27'de Bezelye lakaplı yıldızı Javier Hernandez'in golüyle öne geçti. 66'da oyuna giren Tuncay Şanlı ise 81'de skora denge getirdi. Milli oyuncumuz sağ çaprazdan güzel bir şutla Van Der Sar'ı avladı. Ancak bu golden 5 dakika sonra Hernandez yine sahneye çıktı ve Kırmızı Şeytanları galibiyete taşıdı.

DİĞER SONUÇLAR
Liverpool-Blackburn: 2-1
Man. City-Arsenal: 0-3


Lazio seriyi bozmadı
Lider Lazio, sahasında Cagliari'yi 2-1'lik skorla devirdi, birincilik koltuğundaki yerini korudu. Floccari'nin 22. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan ev sahibi, 53'te Mauri ile farkı 2'ye çıkardı. Konuk ekip 59'da Matri'nin golüyle puan için umutlansa da Başkent ekibi skoru maç sonuna kadar korudu ve mücadeleyi 2-1 kazandı. 

DİĞER SONUÇLARParma-Roma: 0-0
Bologna-Juventus: 0-0
Chievo-Cesena: 2-1
Genoa-Catania: 1-0
Lecce-Brescia: 2-1
Udinese-Palermo: 2-1
Inter-Sampdoria: 1-1



Dortmund puanı kurtardı
 Borussia Dortmund sahasında Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısında 9. dakikada Demba Ba'nın şok golü ile geriye düşen ev sahibi 90'da Da Silva ile bir puanı kurtardı. Dortmund'da bu sezon etkili bir performans ortaya koyan milli oyuncumuz Nuri Şahin, 90 dakika görev yaptı.


Villa rakipsiz!
La Liga'da Villarreal sahasında güçlü rakibi Atletico Madrid'i 2-0 yendi, averajla ikinci sıradaki yerini korudu. Maça hızlı başlayan ev sahibi 9. dakikada Gracia Cani'nin golü ile öne geçerken, 52'de sahneye çıkan Rossi karşılaşmanın sonucunu belirledi. 


DİĞER SONUÇLAR

Almeria-Hercules: 1-1
Espanyol-Levante: 2-1
Osasuna-Malaga: 3-0
Sevilla-A.Bilbao: 4-3
Getafe-Gijon: 3-0