Marsel Viyana'da ana tabloda

Milli raket Marsel İlhan, Viyana'daki 650 bin dolar toplam ödüllü ATP Turnuvası'nda Avusturyalı Andreas Haider-Maurer'i de geçip ana tabloya adını yaz

Milli raket Marsel İlhan, Viyana'daki 650 bin dolar toplam ödüllü ATP Turnuvası'nda Avusturyalı Andreas Haider-Maurer'i de geçip ana tabloya adını yazdırdı.

Milli tenisçi Marsel İlhan, Viyana'da katıldığı Bank Austria Tenis Trophy ATP turnuvasının elemesinde üç maçını da kazanıp 32 kişilik ana tabloya girdi. İlhan, 650 bin euro toplam ödüllü turnuvanın son eleme turunda Avusturya'dan Andreas Haider-Maurer'e karşı 6-3 kazandığı ilk setin ardından ikinci sette de 3-0 öndeyken rakibinin maçtan çekilmesiyle tur atladı.

Milli tenisçi, elemenin ilk iki turunda da yine Avusturya'dan Dominic Thiem ile Gerald Melzer'i yenmişti.

25 Ekim itibarıyla ATP klasmanında bir basamak daha yükselip 93 numaraya yerleşen Marsel İlhan, bu sezon sekizinci kez bir ATP mücadelesinde ana tabloda yer aldı. Başarılı raket, 2010 sezonunda daha önce Avustralya Açık, Rotterdam, Miami Masters, Barcelona, Wimbledon, Kuala Lumpur ve Şanghay Masters'ta ana tabloda mücadele etmişti.