Gezici Anaokulunda Veli Toplantısı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete giren gezici ana sınıfında 2010-2011 eğitim yılına başlanırken, ilk veli toplantısı da yapıldı

Gezici Anaokulunda Veli Toplantısı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete giren gezici ana sınıfında 2010-2011 eğitim yılına başlanırken, ilk veli toplantısı da yapıldı. Geriş mahallesinde konuşlanan ana sınıfını ziyaret eden Kaymakam Ali Uslanmaz da velilerin okulu sık ziyaret etmelerini istedi.
Geçtiğimiz yıl Kaymakam Ali Uslanmaz tarafından yaptırılan gezici ana sınıfı eğitime başlarken, ilk veli toplantısı da okul otobüsünde yapıldı. Avni Özpolat Ana Okulu müdürü Mehtap Güven yaptığı konuşmada, çocuklara beslenme alışkanlığı kazandırılmasını istedi. Çocukların öz bakım becerilerinin geliştirileceğini belirten Güven, "Çocuklarımızın tüm masrafları kaymakamımız tarafından karşılanmaktadır. Sizden yalnız çocuklarınızı okula düzenli olarak göndermenizi istiyoruz. Çocuklarımıza öncelikle beslenme alışkanlığı kazandıracağız. Çocuklarımızın hijyenik ortamda eğitim almasını istiyoruz. Bunun için destek olursanız seviniriz" dedi.
Gezici ana okulunu değişik nedenlerle okula gidemeyen minik yavrular için hazırladıklarını belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, "Gezici ana sınıfımız pek çok ana okullarından daha iyidir. Sizden çocuklarınızı okula göndermenizi istiyoruz. Okulu sık sık ziyaret edin. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Görevli öğretmenimiz Bilgen Taş tecrübeli bir arkadaşımızdır. Ona yardımcı olun" dedi. Torununun gezici ana sınıfına devam ettiğini belirten 76 yaşındaki Orhan Çakmak da, Kaymakam Ali Uslanmaz'a teşekkür ettiklerini söyledi. Torunu Orhan'ın okulu çok sevdiğini belirten Orhan Çakmak" Eskiden sabahları kalkmak istemezdi. Şimdi okul saati gelince sevinerek kalkıyor. Okulu da çok seviyor" dedi.