Çaldığı Telefonu Öperek Kaçtı

Adana'da bir Tekel bayisinin tezgahındaki cep telefonunu çalmak için 8 dakika uğraşan hırsız, telefonu aldıktan sonra öperek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Tekel bayisi Mutlu Boyacı (35), ihtiyaçlarını gidermek için iş yerini 11 yaşındaki kızı Ceylan Boyacı'ya bıraktı. Boyacı ayrıldıktan hemen sonra iş yerine gelen Şehmus Ç., Ceylan Boyacı'dan sigara istedi. Küçük kız iş yerine gelen başka müşterilerle ilgilenirken bekleyen Şehmus Ç., tezgahın üzerine bırakılan cep telefonunu gözüne kestirdi. Sigarayı aldıktan bir süre sonra küçük kızı oyalayarak bekleyen ancak müşteriler gelip gitmeye devam ettiği için cep telefonunu alamayan şahıs
dükkandan ayrıldı. Bir süre sora yeniden gelen zanlı, küçük kızdan tek sigara istedi. Bir yandan da Boyacı'yı dükkanın diğer taraflarına götürerek isteklerde bulunan Şehmus Ç., tezgahın üzerindeki süngeri cep telefonunun üzerine örttü. Dükkana yine müşteriler gelmeye başlayınca ayrılan ancak bir dakika sonra büfenin önünde görünen hırsız, yine iş yerine girdi. Ceylan Boyacı'yı yine oyalayan şahıs, süngerin altındaki cep telefonunu çaldı. Hırsız, cep telefonunu iki kez öperek uzaklaşıp kayıplara karıştı.
Dükkanda hırsızın 8 dakika cep telefonunu çalmak için verdiği uğraş ve çaldığı cep telefonunu öperek gitmesi ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İş yerine gelen baba Mutlu Boyacı, cep telefonunun çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Yakalanan hırsızlık zanlısı Şehmus Ç., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Hırsızın kendisi yokken dükkana geldiğini ve kızını oyalamak suretiyle tezgahta bulunan cep telefonunu alarak kaçtığını anlatan Mutlu Boyacı, "Şahıs 11 yaşındaki kızımın dükkanda olmasını fırsat bilerek önce telefonun üzerini örtüp, daha sonra süngerin altından telefonu çalıyor. Telefonu aldıktan sonra da öperek kayıplara karışıyor. Sanırım çok uğraştığı için telefonu öperek sevindiğini belli ediyor" dedi.
Boyacı, dükkanında güvenlik kamerası olmasına rağmen tam 4 kez soyulduğunu belirterek, "Artık sigorta şirketleri bile dükkanı sigorta yapmıyor. Çünkü burası en çok soygun yapılan bölgeymiş. Artık sigorta güvencemiz de yok. Kırmızı damga yemişiz" diye konuştu.