Disko Kralı'nda Okan ne yapacağını şaşırdı

Kanal D'de yayınlanan Disko Kralı programında ortalık karıştı. Nahide Ekengil (Nihal Yalçın)'in konuşmaları kırdı geçirdi. Disko Kralı'nda Okan Bayülgen ve Nahide Ekengil'ın (Nihal Yalçın) videosu ve Nahide Ekengil'in (Nihal Yalçın) foto galerisi.

Disko Kralı'nda Okan ne yapacağını şaşırdı
Kanal D'de yayınlanan Disko Kralı programında ortalık karıştı. Nahide Ekengil (Nihal Yalçın)'in konuşmaları kırdı geçirdi.Disko Kralı'nda Okan Bayülgen ve Nahide Ekengil'ın (Nihal Yalçın) videosu ve Nahide Ekengil'in (Nihal Yalçın) foto galerisi. Programa konuk olan Aslı Kökçe ve Nahide adlı şarkıcılar birbirleriyle atışmaya başlayınca ortalık karıştı. Konukları yatıştıramayan Okan Bayülgen ne yapacağını şaşırdı. Elektronik Pop tarzında albüm yaptığını söyleyen Nahide isimli şarkıcı Aslı Kökçe ile laf düelosuna girince Okan reklam arasına gitti.

Dün gece Disko Kralı'na katılan genç kadın, bir anda herkesin konuştuğu isim haline geldi. Peki kim bu kadın?Kanal D ekranlarının vazgeçilmez programı Disko Kralı'nda dün akşam ilginç anlar yaşandı. 'Nahide Ekengil' takma adıyla programa katılan oyuncu Nihal Yalçın ile şarkıcı Aslı Kökçe ile tartışması herkesin diline düştü.Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü? filmi ve Avrupa Yakası dizisinden tanınan oyuncu Nihal Yalçın, yeni sezon ile beraber Disko Kralı programında "Life Sux" bölümünü sunmaya başlamıştı. Geçen hafta şarkıcı Mercan'ı köşeye sıkıştıran Yalçın'ın bu haftaki hedefi, Aslı Kökçe'ydi. Programa 'elektro-pop' albümü çıkarmış bir şarkıcı olarak, 'Nahide' takma adıyla, katılan Nihal Yalçın, soğuk duruşuna rağmen yaptığı espriler ile herkesi şaşırtmayı başarırken, kendisine laf atan Aslı Kökçe'yi de bozmayı ihmal etmedi.

Disko Kralı'nda Okan ne yapacağını şaşırdı

Disko Kralı'nda Okan ne yapacağını şaşırdı

Disko Kralı'nda Okan ne yapacağını şaşırdı

NAHİDE ÇOK ŞAŞIRTTI...

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez programı Disko Kralı'nda dün akşam ilginç anlar yaşandı. 'Nahide Ekengil' takma adıyla programa katılan oyuncu Nihal Yalçın ile şarkıcı Aslı Kökçe ile tartışması herkesin diline düştü. Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü? filmi ve Avrupa Yakası dizisinden tanınan oyuncu Nihal Yalçın, yeni sezon ile beraber Disko Kralı programında "Life Sux" bölümünü sunmaya başlamıştı. Geçen hafta şarkıcı Mercan'ı köşeye sıkıştıran Yalçın'ın bu haftaki hedefi, Aslı Kökçe'ydi. Programa 'elektro-pop' albümü çıkarmış bir şarkıcı olarak, 'Nahide' takma adıyla, katılan Nihal Yalçın, soğuk duruşuna rağmen yaptığı espriler ile herkesi şaşırtmayı başarırken, kendisine laf atan Aslı Kökçe'yi de bozmayı ihmal etmedi.


Reklam arasında birbirlerine giren ikiliyi ayırmak Okan'a düştü. Reklam sonrası Nahide programdan ayrılmak zorunda kaldı. İşte O anlar...

NAHİDE EKENGİL'İN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

NAHİDE EKENGİL ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN