Kandaşoğlu'dan Murat Yalçıntaş'a Destek

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, "İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş Allah'ın izni ile 1-2 saat içerisinde serbest kalacaktır" dedi.

Van Valiliği, Van Belediyesi ve VATSO tarafından bu yıl 17.'si düzenlenen Van Asya İpekyolu Turizm Ticaret ve Sanayi Fuarı'na katılanlar için Merit Oteli'nde bir yemek verildi. Van Vali Yardımcısı ve Edremik Kaymakamı Nurullah Ertaş, Van Belediye Başkan Vekili Hecer Kaya, Van Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit, VATSO Meclis Başkanı Ata Atay ile fuara katılan firma temsilcileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Zahir Kandaşoğlu, rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan Murat Yalçıntaş'a destek
çıktı. Kandaşoğlu, "Murat başkanla yıllardır beraber çalışıyoruz. Çok asil bir babanın oğludur. Ben hiçbir şekilde inanmıyorum Murat Bey'in bu olayların içerisinde yer almasına. Çünkü Murat Beyin bu tür işlerle işi olmaz. Önemli bir makamda olunca ister istemez bazı sorunlar, sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu tür şirketleri, odaları yönetmek çok kolay değil. Başkanımızda şu an Ankara Emniyet Müdürlüğü'ndedir. Allahın izniyle 1-2 saat içerisinde serbest kalacaktır. Ben inanıyorum" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından fuara katılanlara birer plaket verildi.