Hayırsever Keleşoğlu'dan Siyasi Parti Turları

Manisa'da siyasi parti turlarına çıkan Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu ziyaretlerini CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, AK Parti Manisa İl Teşkilatı ve BDP ile sürdürdü.

Hayırsever Keleşoğlu'dan Siyasi Parti Turları
İlk olarak Şahin Mengü'nün Manisa'da bulunan irtibat bürosuna giden hayırsever Keleşoğlu, burada aynı zamanda askerlik arkadaşı da olan Milletvekili Şahin Mengü ile sohbet edip anılarını tazeledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Keleşoğlu, gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Bekir-Sacide -Keleşoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı kanalıyla yapılan yardımlar ve bağışlar hakkında bilgi verdi. Sohbet sırasında Mengü, Manisa'daki kız yurdu sıkıntısını anlattığı Keleşoğlu'na, "Her yere hayır işi yapıyorsun. Manisa'ya da bir kız yurdu yaptırsan çok hayırlı olacak" dedi. Keşeoğlu Mengü'nün bu teklifine " Bunu inceleyip değerlendirebiliriz. Tamamını olmasa bile belirli bir miktarını Vakıf kanalıyla karşılayabiliriz. Bu işe Manisa'da ki diğer hayır severlerin de el vermesi gerekir" diye yanıt verdi. Ziyaretin kalan kısımı, basına kapalı devam etti.
Hayırsever Keleşoğlu daha sonra AK Parti'ye geçerek İl Başkanı Abdurrahim Arslan ile görüştü. Ziyaretinin tamamen nezaket amaçlı olduğunun altını çizen Keleşoğlu, "Ben bir gönül adamıyım. Tüm siyasi partiler ile barışığım. İdealim, yoksulluğun olmadığı, tüm vatandaşların birlik, beraberlik ve refah içerisinde yaşadığı bir Türkiye olmasıdır. Yaptığım ziyaretlerde de bunu sık sık dile getiriyorum. Siyasi partilerin çekişme ile değil birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelmelerini ve halkın menfaatine projelere imza atmalarını, bu yönde gayret göstermelerini temenni ediyorum. Biz edindiğimiz tüm serveti Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında kazandık. Kazandıklarımız fakirin, fukaranın ve gurabanın hakkıdır. Bu yönde yardımlarımızı sürdürüyoruz" dedi. AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan ise, "Yaptığınız yardımlar takdire şayan. Sizi ilgi ile takip ediyoruz. Hayır işleriniz bu ülkede herkese örnek olmalı. Yardımlarınızın bundan böyle hayırlı işlere vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Son olarak da BDP'yi de ziyaret eden Keleşoğlu, İl Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ile bir araya geldi. Burada birlik ve beraberlik mesajı veren Keleşoğlu, "Gün içerisinde bazı siyasi partileri ziyaret ettim. BDP'li yöneticilerle de görüşmek istedim. Onları yabana attığımı düşünmesinler. O yüzden buradayım. Türkiye'nin doğusu batısı kuzeyi ve güneyi bir bütündür. Bu zamana kadar doğulu kardeşlerimiz ihmal edildi. Bundan sonra ihmal edilmesinler. Türkiye'de barış ve kardeşlik içerisinde her yerde çiçekler açsın. Analar göz yaşı dökmesin. Doğulu kardeşlerimin kapı ve pencerelerinde gerekirse yatarım" dedi. Keleşoğlu'nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BDP İl Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, "Hakkı Bey'i yaptığı hayırlardan neredeyse tanımayan yok. Biz de sürekli kendisini takip ediyoruz. Doğu- Batı ayrımı yapmadan yardımlarını sürdürüyor. Bizler gönül insanlarıyız. Şiddetten yana olmadık. Asla da olmayacağız. Eşit şartlarda yaşama arzusu içerisindeyiz" diye konuştu.