Bedd, Engelliler Festivaline Katıldı

İstanbul'da düzenlenen 1. Ataşehir Engelliler festivaline yoğun ilgi gösterildi. Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği ve Barış'ı Anlayanlar Grubu da festivale katılarak renk kattı.

Bedd, Engelliler Festivaline Katıldı
Ataşehir Belediyesi, Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı ve Lions Kulübün ortaklaşa düzenledikleri festivale Acun Ilıcalıda destek verdi. Şarkıcı Kutsi'nin de sahne aldığı festivalde çeşitli dernek ve vakıflarda standlar açtı. 2007 yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybeden ünlü rock şarkısı Barış Akarsu'nun adını önemli bir sosyal sorumluluk projesinde yaşatmak üzere BEDD (Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği) ile ortaklaşa yürütülen ''Her Engel Önce Barış Sonra Sevgi ile Aşılır'' sloganlı ortak proje kapsamında festivalde yer alan BEDD'ye de yoğun ilgi gösterildi. İstanbul'daki Barışseverlerinde bizzat BEDD standında gönüllü olarak görev aldıkları festivalde engelli insanlarımızın sorunlarına dikkat çekildi.
Barış Akarsu'nun resminin yer aldığı BEDD broşürleri festivalde dağıtıldı. Festivale katılan engelliler ve ailelerinin ilgi gösterdiği proje kapsamında sevgi, barış ve umut mesajları verildi.