Başbakan Erdoğan Pendik'te otel açılışı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pendik'te The Green Park Otel'in açılışını yaptı. Otel açılışına Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra bazı bakanlar ve milletve

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pendik'te The Green Park Otel'in açılışını yaptı. Otel açılışına Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra bazı bakanlar ve milletvekilleri de katıldı.

Türkiye'nin en büyük kongre otellerinden biri olması beklenen The Green Park Otel Pendik'te hizmete açıldı. Açılış töreni öncesi Düzce'den gelen bir çocuk grubu Mehter konseri verdi. Açılış törenine Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, bazı milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Beşiktaş'taki çalışma ofisindeki programının ardından Başbakan Erdoğan geniş güvenlik önlemleri altında otelin bulunduğu Pendik'e geldi. Açılış törenin yapılacağı yere gelen Başbakan Erdoğan'ı bakanlar ve davetliler sıraya dizilerek karşıladı.

Kendisini bekleyenlerle tokalaşan Erdoğan kurdeleyi kesmeden önce kısa bir konuşma yaptı. Pendik ve Tuzla bölgesinde tersanelerin bulunduğuna dikkat çeken Erdoğan böyle bir otelin gerekli olduğunu belirtti. 'Bismillah' diyerek kurdeleyi kesen Erdoğan daha sonra beraberindekilerle oteli gezdi. Başbakan Erdoğan'ın otelde İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Çağlar'ın kızının düğününe katılacağı öğrenildi.