Yapı'ON Fuarı ile Bodrum yenilendi

Bodrum 3. Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı (Yapı'ON), sektörün ve ziyaretçilerin yoğun ilgisinin ardından kapandı. Tunajans organizasyonunda dü

Bodrum 3. Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı (Yapı'ON), sektörün ve ziyaretçilerin yoğun ilgisinin ardından kapandı. Tunajans organizasyonunda düzenlenen fuar, yapı profesyonellerini buluşturdu. Temsilcilikleriyle birlikte 159 firmaya evsahipliği yapılan, binin üzerinde marka ve ürünün temsil edildiği fuar, dört günde 7 bin 500'ü aşkın ziyaretçi ağırladı.

Fuara katılan firmalar PVC pencere ve kapı sistemleri, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri, yüzme havuzu ve sauna sistemleri, alt yapı makine ve ekipmanlarıyla daha birçok yapı malzemesi sergiledi. Firma yetkilileri, "Uzun zamandır görüşemediğimiz müşterilerimizle görüşme olanağı yakaladık. Yeni iş bağlantıları kurduk. Fuarı hep profesyoneller ziyaret etti. Bizim için çok verimliydi." dedi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da hem fuarı gezdi hem de katılımcılarla sohbet etti. Bodrum'da senede iki defa fuar düzenlediklerini belirten Tunajans Genel Müdürü Fatih Tuna ise sıradakinin 30 Mart–2 Nisan 2011 arasındaki Otel Ekipmanları ve Gıda Fuarı olduğunu açıkladı. Tuna, "Bu iki fuarın konusunu belirlerken Bodrum'un ihtiyaçlarından yola çıktık. Bu anlamda sezon başı ve sonunda düzenlediğimiz Otel Ekipmanları ve Yapı Fuarı, ilçenin önemli ihtiyaçlarını karşılıyor." şeklinde konuştu.

Fuarı, üçüncü gününde Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Ortakent Belediye Başkanı Onur Şahbaz ve Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi de gezdi. Katılımcı firmaların ürünleriyle ilgilenen başkanlar, değişen ve gelişen teknoloji karşısında şaşırdıklarını dile getirdi. Bodrum'da böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin de önemini vurguladılar.