İçişleri Bakanı Atalay'dan polislere müjde (2)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, emniyette görev yapan polislerin askerlik görevini, temel eğitimlerini aldıktan sonra görevlerinde tamamlamaları konusun

İçişleri Bakanı Atalay'dan polislere müjde (2)
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, emniyette görev yapan polislerin askerlik görevini, temel eğitimlerini aldıktan sonra görevlerinde tamamlamaları konusundaki kanunun, tek tip askerlik kapsamında değerlendirildiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Atalay, Beypazarı'nda katıldığı bir programda Cihan Haber Ajansı (Cihan)'nın tek tip askerlikle ilgili sorularını cevapladı. Atalay, bu konuda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a brifing verdiğini hatırlattı. Atalay, "Onu da bu paketin içinde değerlendiriyoruz. En kısa sürede sonuç alacağız." dedi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara Valisi Alaattin Yüksel ile birlikte Ankara- Beypazarı arası duble yol çalışmalarını inceledi. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Karayolları 4. Bölge Müdürü Öner Özgür'den duble yol hakkında bilgi alan Atalay, yolun kurban bayramından önce açılacağını ifade etti. Bakan Atalay, burada Cihan muhabirinin polislerin merakla bekledikleri askerlik kanununun ne aşamada olduğu şeklindeki soruyu şöyle cevapladı: "Tek tip askerlik konusunda Sayın Genelkurmay Başkanımız Işık Koşener, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a brifing verdi. Daha netleşmiş bir şey yok. Polislerimizle ilgili askerlik yasası da bu paketle birlikte değerlendirilmektedir. Ümit ediyorum ki en kısa sürede sonuç alacağız."

Türkiye'nin artık ana arterlerinin değil ilçelere bağlantı yollarının da duble yol olduğunu belirten Bakan Atalay, ülkelerin gelişmişliğinin en güzel örneğinin modern yollar olduğunu ifade etti. Bakan Atalay, "Beypazarı halkı kendi çabaları ile ilçelerini turizm merkezi haline getirdi. Burası turizm açısından Ankara'nın gözbebeği. Ankara'ya gelen eşli, eşsiz yabancı konuklara ilk önce Beypazarı'nı gezdiriyoruz. Bu yüzden biz bu yola çok önem verdik. İnsanların buraya gelebilmeleri için düzgün bir yola ihtiyaç var. Ankara Valimiz Alaattin bey göreve başladığında öncelikli yapılması gereken işler arasında Beypazarı-Ankara arası duble yol yapımını söylemiştim. Yolun az bir bölümü kaldı . İnşallalah duble yolun açılışını kurban bayramından önce sayın valim ile birlikte yapacağız." şeklinde konuştu.

"KÖRFEZSPOR-BEYPAZARI ŞEKERSPOR KARŞILAŞMASINI İZLEDİ"

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ankara-Beypazarı arası duble yol çalışmalarını inceledikten sonra şehir stadyumunda oynanan Beypazarı Şekerspor ile Körfezspor arasındaki futbol müsabakasını izledi. Seyircilerin yoğun ilgisine Bakan Atalay ve Vali Yüksel selamlayarak karşılık verdi. Bakan Atalay ve Vali Alaattin Yüksel maçtan sonra karayolu ile Ankara'ya hareket etti.