Sihirbazların Kardeşliği İzmir'de

İzmir'de, Konak Belediyesi tarafından organize edilen her ay düzenlenecek sihirbazlar gösterisinin ilki Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti

İzmir'de, Konak Belediyesi tarafından organize edilen her ay düzenlenecek sihirbazlar gösterisinin ilki Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Gösterilerin ilkinde IBM Uluslararası Sihirbazların Kardeşliği Derneği Üyesi yedi sihirbaz sahne aldı.
80 ülkede 23 bin üzerinde üyesi bulunan IBM Uluslararası Sihirbazların Kardeşliği Derneği'nin biri İzmir'de olmak üzere Türkiye'de üç şubesi bulunuyor. İzmir'de, IBM Smyrna Ring 379 Şubesi adıyla faaliyet gösteren dernek ile Konak Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen gecede ilk olarak Sihirbaz Tacettin Açıkgöz sahne aldı. Kendine özgü tarzıyla dans ederek sihirbazlık gösterisini yapan Açıkgöz, seyircileri de coşturmayı başardı.
ARMAĞAN UZUN'UN AVUKATI
Tacettin Açıkgöz'ün ardından sahneye, ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un boşandığı eşi Armağan Uzun'un da avukatlığını yapan Yavuz Oran çıktı. Avukat Yavuz Oran'ın asıl mesleğinin 'Avukatlık' olmasına rağmen sihirbazlık yapmayı da sevdiği öğrenildi. Yavuz Oran da, rastgele seçtiği seyircileri hipnotize ederek akıllarından geçen isim, eşya ve iskambil kağıdının ne olduğunu bilerek mini bir gösteri sundu. Derneğin Türkiye Başkanı Özlen Tuncer de yaptığı açıklamada, gösterilerin her ay düzenli devam edeceğini
belirterek "İzmir ilk kez böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Konak belediyesi ile ortak bir çalışma içinde her ay bu gösterileri düzenleyeceğiz. Bu ilk gösteri olduğu için yedi arkadaşımız kısa kısa gösteriler sundu ancak bundan sonra her ay iki arkadaşımız gerçek sahne gösterilerini gerçekleştirecek" dedi.