Ptt'nin 170 Kuruluş Yıldönümü

PTT'nin 170. kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Düzce Başmüdürü Vedat Kandeğer ve kurum personeli, Düzce Vali Yardımcısı İlhan Turgut'u ziyaret etti.

Ptt'nin 170 Kuruluş Yıldönümü
PTT'nin 170 kuruluş yıldönümü Düzce'de çeşitli etkinlikleri kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtına Çelenk koyan postacılar ardından Vali Yardımcısı İlhan Turgut'u ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İlhan Turgut, PTT'nin Türkiye'nin en eski kamu kurumlarından biri olduğunu ve son dönemde hızlı bir gelişme kaydettiğini ifade ederek, "PTT Türkiye'nin en eski kurumlarından bir tanesi. Dünyadaki gelişmeler bağlı olarak özelleştirilmeden kendisini bu kadar hızlı yenileyebilen tek kurumdur. Biz postacı şarkısı ile büyüdük. Postacının önemi kalmadı gibi görünüyor olsa da öyle değil. PTT hala teknolojiyi kullanan büyük kurumların yanı başında olmak zorunda. Ayrıca postaların daha hızlı dağıtılabilmesi için dijital çalışmalar yürütülüyor. Bankacılık faaliyeti sürüyor. Bankacılık sektöründeki tüm işlemleri PTT'de yürütüyor. Kamu da E devlet süreci devam ediyor. İlerleyen dönemlerde kamunun postası da elektronik ortamda gönderilecek" diye konuştu.
PTT Düzce Başmüdürü Vedat Kandeğer de Düzce'deki en önemli sıkıntılarının eleman sayısındaki yetersizlik nedeniyle posta dağıtımındaki sorunların olduğunu belirtti.
Ziyaretin ardından PTT'de 170 kuruluş yıldönümü dolayısıyla 170. müşteriye pul koleksiyonu hediye edildi.