Kipa 46. mağazasını Sakarya'da açtı

Türkiye'nin önde gelen perakendeci kuruluşlardan biri olan Kipa, 46. mağazasını Sakarya'da açtı.

Şeker Mahallesi Çevre yolu üzerindeki mağazanın açı

Türkiye'nin önde gelen perakendeci kuruluşlardan biri olan Kipa, 46. mağazasını Sakarya'da açtı.

Şeker Mahallesi Çevre yolu üzerindeki mağazanın açılışı sebebiyle düzenlenen törende konuşan Tesco Kipa Kuzey ve Ege Bölgesi'nden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Meriz Boz, Sakarya'nın en büyük hipermarketini hizmete açtıklarını söyledi. Uygun fiyatlarla konforlu alış-veriş keyfini Sakaryalıların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Boz, şunları söyledi: "Türkiye genelindeki 46. hipermarketimiz olan Adapazarı mağazamız aynı zamanda ilkini İzmir Balçova mağazamızda uygulamaya koyduğumuz Kipa'nın 'ekstra' formatındaki ikinci mağazası olma özelliğini taşıyor. Ekstra mağaza formatında müşterilerimiz cep telefonundan, baklavaya kadar isteği her şeyi bulabiliyorlar."

Mağazanın açılışını Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli birlikte yaptı.

Toplam 10 bin 722 metrekarelik alana inşa edilen mağaza, 6 bin 500 metrekare net satış alanıyla Sakarya'nın en büyük hipermarketi olma özelliğini taşıyor. 25 bin çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada 250 kişiye istihdam sağlandı. Mağazanın ayrıca 566 araçlık otoparkı da bulunuyor. Yönetim binaları, depolar gün ışığı ile aydınlatılıyor.