Ümit Kayıhan'dan Yeşil-mavi Seferberlik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, taraftar ile kulüp arasındaki buzların eritilmesi için "Şehir Bayraklarla Donansın" kampanyası başlattı.

Ümit Kayıhan'dan Yeşil-mavi Seferberlik
Çaykur Rizespor Kulübü'nün Rizespor Yatırımları A.Ş'ye devrinin ve şirketleşmesinin ardından kulüp ile taraftar arasında oluşan soğukluk giderilmeye çalışılıyor. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, taraftarın maçlara olan ilgisi arttırmak ve bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturmak için okul ziyaretlerini sürdürürken birde "Şehir Bayraklarla Donatılsın" kampanyası başlattı.
Kayıhan, Rizeliler'den şehri yeşil mavili bayraklarla donatmalarını isterken, ilk bayrağı Deniz Caddesi'nde kendisi astırdı. Kayıhan astırdığı bayrağın altında yaptığı basın açıklamasında, "Gidişatımız doğrultusunda gittiğimiz her deplasmanda şehrin bayraklarla donatıldığını görüyoruz. Ancak buna rağmen Rize şehrinde bugüne kadar böyle bir hareket yoktu. Şehirde bayraklar cadde ve sokaklara asılmaya başlandı. Bu başlangıç yayılmalı. Sadece merkezde değil ilçeler dede bayraklar asılmalı. Başlattığımız bu bayrak kampanyası hem şehre hem de futbolculara ayrı bir heyecan getirecek. Oyuncularımız bu şehirde yaşıyor ve başarılarla. Her tarafın yeşil-mavili renklere bürünmesi onları da heyecan getirir. Bizde bunun başlangıcını yaptık ve devamının gelmesini istiyoruz. Başta Rize esnafı olmak üzere herkesin bu kampanyaya katılmasını istiyorum. Rize'nin her tarafı yeşil-mavili olmalı" dedi.