Hepar İl Ve İlçe Yönetimlerinden Toplu İstifa

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kayseri İl Başkanı Tunahan Önder, il ve ilçe yönetimlerinin toplu olarak istifa ettiğini açıkladı.

Hepar İl Ve İlçe Yönetimlerinden Toplu İstifa
HEPAR İl Başkanı Tunahan Önder, insan emeğine saygı duyulmayan ve demokrasinin olmadığı bir partide görev yapmalarının mümkün olmayacağını belirterek, il ve ilçe yönetimi olarak toplu istifalarını açıkladı.
HEPAR Genel Merkezi'nde paralı insanların siyaset yapması vizyonunun söz konusu olduğunu savunan Önder, "Yaklaşık 15 ay önce arkadaşlarımla memleketin içinde bulunduğu durumdan kendimize vazife çıkararak vatansever duygularla başlattığımız mücadeleyi, bundan sonra başka platformlarda devam ettireceğiz. Mevcut düzen partilerinden farklı olduğunu düşünerek, 'Siyaset bizim için vatan aşkıdır' diyen genel başkanın çağrısıyla başlattığımız mücadelemizde gördük ki, Hak ve Eşitlik Partisi de mevcut partiler
gibi kendisine siyaset yapan il ve ilçe başkanları değil, genel merkez memuru ve emir eri aramakta ve illeri genel merkezden yönetme çabası içine girmektedir. Bizler siyasi ilkelerimizle siyaset yapan insanlarız. Kimsenin ne memuru ne emir eri ne de kapıkulu olacağız. Yine diğer mevcut siyasi partiler gibi, Hak ve Eşitlik Partisi'nde de halkın değil, paralı insanların siyaset yapması istenmektedir. İnsan emeğine saygı duyulmayan ve parti içi demokrasinin olmadığı bir partide görev yapmamız mümkün değildir.
HEPAR Kayseri İl Yönetimi, Develi İlçe Başkanı Şaban Süyrüğe ve yönetimi, İncesu İlçe Başkanı Ahmet Haydar Ertaş ve yönetimi, Hacılar İlçe Başkanı Ertan Yıldırım ve yönetimi, Yeşilhisar İlçe Başkanı Hüseyin Koç ve yönetimi, Pınarbaşı İlçe Başkanı Recep Baloğlu ve yönetimi, Kocasinan İlçe Başkanı Hakan Timur ve yönetimi, Talas ilçe Başkanı Tahir Berberoğlu ve Yönetimi, Ağırnas Belde Teşkilatı, Himmetdede Belde Teşkilatı, Yemliha Belde Teşkilatı ve ben Kayseri İl Başkanı Tunahan Önder, görevimizden istifa
ediyoruz. İstifa dilekçelerimizi Hak ve Eşitlik Partisi Genel Merkezi ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na göndermiş bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.