Günder, Dernek Başkanlarıyla Buluştu

Güneydoğu Özel Eğitim Kurumları Derneği (GÜNDER), Gaziantep'teki 12 Dernek Başkanı ve yöneticileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Uğur Plaza Otelde gerçekleşen toplantıya, GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Yener Doğruer, GÜNDER Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Okudan, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcıları Abdullah Özbay, Mehmet Altun, Sabancı Vakfı Programlar Yöneticisi Filiz Bikmen Bugay, Sabancı Vakfı Programlar Sorumlusu Hanzade Germiyanoğlu, dernek başkanları ile diğer davetliler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan GÜNDER Yönetim Kurulu Başkanı Yener Doğruer, GÜNDER olarak böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptıkları için
mutlu olduklarını söyledi. Doğurer, Dernek Başkanlarıyla ve yöneticileriyle ön görüşme yaptıklarını yapılan görüşme neticesinde böyle bir buluşmayı uygun gördüklerini belirtti. Amaçlarının bir platform oluşturarak fikir alışverişi yapmak olduğunu ifade eden Doğruer, "Lokal güçleri birleştirerek bir sinerji oluşturmak ve Gaziantep'te özel gereksinimi olan bireyleri için yapılması gerekeni yapmak istiyoruz. Birbirimize nasıl katkı sağlarız bunu görüşmek istedik" dedi.
Doğruer'in konuşmasından sonra dernek başkanları söz alarak yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri konusunda açıklamalarda bulundu.
Düzenlenen toplantı topluca hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.