Geleceğin Gazetecileri
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu'nda geleceğin gazetecileri, çıkaracakları okul gazetesi için Belediye Başkanı ile röportaj yaptılar.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, öğrencilere Atatürk, Cumhuriyetin Türkiye için önemi ve 29 Ekim tarihlerinde yapılan coşkulu kutlamaların gerekliliği hakkında bilgiler verdi, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Röportajın ardından öğrencilerle sohbet etmeye başlayan Mehmet Kocadon, gençlere ve çocuklara verdiği değerin de altını çizerek,"Yapmış olduğumuz tüm çalışmalar sizlere daha iyi, daha güvenli bir gelecek sağlamak içindir" dedi.
Minik gazeteciler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ederek, üzerinde Atatürk resmi olan tişört hediye etti.
