Bursa Havlusu

Şeytanlar'ın yedekleri, 7 dakika nefes aldırmadı, Nani ile golü bulduktan sonra 83 dakika yattı. Devler Ligi'nde 3. hafta maçları tamamladı. Bursaspor'un hala golü yok, puanı yok, umudu yok


Şeytanlar'ın yedekleri, 7 dakika nefes aldırmadı, Nani ile golü bulduktan sonra 83 dakika yattı. Devler Ligi'nde 3. hafta maçları tamamladı. Bursaspor'un hala golü yok, puanı yok, umudu yok

Bursaspor'un Manchester United'ın yedeklerine yenilmesine üzülmemek gerek. Asıl üzücü olan Sir Alex Ferguson'un 'Nasıl olsa yenerim' diyerek Türk takımlarına karşı sürekli yedeklerini sürmesi. Geçen sefer Beşiktaş, Ferguson'a bu küstahlığının bedelini ödetmişti ama Bursaspor hatalarından ders almıyor.
REAL Madrid'le flört eden Rooney, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına F.Bahçe karşısında çıkıp hat-trick yapmıştı. Dün de Federico Macheda ilk devler ligi macerasını Bursaspor karşısında yaşadı. Ayağına
90 dakika boyunca top gelmeyen ve kariyerindeki en rahat maçı çıkaran kaleci Kuszczak, Smalling, Rafael ve Fletcher rotasyonun diğer elementleri oldu. Bursa cephesinde ise değişen bir şey yoktu.

KLASINA YAKIŞIYOR MU IVANKOV!..
VALENCİA maçındaki hatalar tekrarlandı. Kaleci Ivankov, Bursaspor'un baskıyı yediği ve takımı ayakta tutması gereken dakikalarda ilk pes eden isim oldu. Ceza alanı dışından Nani'nin 7. dakikadaki şutunda çaresiz kaldı. Manchester golden sonra maçı bıraktı. Bursa 25'ten sonra toparlanmaya çalıştı ama Insua Timsah'ın devreye 1-1 berabere girme fırsatını harcadı. Sağlam'ın 2. yarıya İbrahim ve Turgay'la başlaması da sonucu değiştirmedi. Gol yok, puan yok elde var sıfır.

Korkunç şüphe
Ertuğrul Sağlam, 2 oyuncu değişikliğini ikinci yarının başında kullandı. 63'te tam Nunez'i oyuna alacaktı ki Evra ile çarpışan Ali Tandoğan sakatlandı. Eğer Nunez oyuna girdikten sonra Tandoğan sakatlansa Bursaspor sahada 10 kişi kalacaktı. Oyuna devam edemeyen Ali Tandoğan'ın yerine Mustafa girdikten sonra Ozan İpek sakatlanınca herkesin yüreği ağzına geldi. Ali Tandoğan'ın fibula kemiğinde çatlak şüphesi bulunuyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Stepanov'u da ikinci yarının başında sakatlandığı için oyundan aldığını açıkladı.

Şeytanların arasına sızdılar!
Manchester-Bursaspor karşılaşmasında, 76 bin 212 kişilik kapasitesi bulunan Old Trafford Stadı'nın tamamına yakını doldu. Türk taraftarlara ayrılan biletlerin tamamı tükenirken, bazı Türkler mücadeleyi Manchester'a ayrılan tribünden izledi.