Kurtlar Vadisi Pusu 98. son bölümde Polat Alemdar ve adamları örgütle savaşıyor

Kurtlar Vadisi Pusu 99. son bölüm fragmanı yayınlandı hemen izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 99. son bölüm izle.

Kurtlar Vadisi Pusu 98. son bölümde Polat Alemdar ve adamları örgütle savaşıyor
Her bölümüyle izleyiciyi ekranlara kitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan sürüyor. Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölümde neler olacagı merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile Perşembe akşam saat 20:00’da ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 99. son bölüm fragmanı yayınlandı hemen izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu 99. bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 99. son bölüm izle.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. bölümünde neler olacak? Şahmeran'ın adamları Baran'ı öldürecek mi? Rehine tehlikeye girecek mi? Polat yaşanan bu olumsuzluklar karşısında ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99.bölümünde...Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. bölümünde Şahmeran ortalığı karıştırıyor. Şehre gelen Şahmeran ile Zara arasında şiddetli bir tartışma yaşanıyor.Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. bölümünde Şahmeran Zara'yı öldürecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. son bölümünde görevden alınan Aron Feller ne yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. son bölümünde Zaza ne yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. son bölümünde bol aksiyonlu sahneler izleyeceğiz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 99 .BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU 98.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son sürat devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu 98. bölüm, 21 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında oldu. Yine nefesler tutuldu, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlendi.Nato toplantısına delil olarak götürmesi gereken kişiyi almak için örgütün toplantığı yere giden Polat yanına gözcü olarak Baran'ı da alır.Örgütün toplantısında Zara ve Şahmaran arasındaki yaşanan problemden Polat Alemdar karlı çıkar. Şahmeran, Polat Alemdar'ın Kuzey Irak'a geldiğini öğrenince gizlici oradan ayrılır. Zara ve diğer örgüt mensupları Şahmeran'ın kendilerine kurduğu tuzağı anlarlar ve oradan hemen uzaklaşırlar.

Polat Alemdar istediği rehineyi alıp sorguya çekerken Alper'e ellerinde rehinenin olmadığını söyler. Bunu söylemekteki amacı telefonların dinlenme tehlikesidir.Aynı şekilde Başbakan ile de görüşen Alemdar kağıda yazı yazarak iletişim kurar. Şahmeran Polat Alemdar'ı tuzağa düşürmeden önce örgüte hainlik ettiğini düşündüğü Baran'a tuzak kurar. Baran'ın dağda sevdiği kızı maşa olarak kullanan Şahmeran'ın tuzağı işe yarar. Fakat Baran izlendiğinin farkında olmadan Abdülhey ve Cahit'in yanına gelir. Tam o sırada rehineyi nakletmeye hazırlanan Abdülhey ve Cahit hem Baran'ı hem de Şahmeran'ın adamlarını görür...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99. bölümünde neler olacak? Şahmeran'ın adamları Baran'ı öldürecek mi? Rehine tehlikeye girecek mi? Polat yaşanan bu olumsuzluklar karşısında ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu'nun 99.bölümünde...

KURTLAR VADİSİ PUSU 98.BÖLÜMDE ŞOK HATA! - HEMEN İZLEYİN !

Ekranların rating rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 98. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle izleyiciyi ekranlara kitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan sürüyor. Kurtlar Vadisi Pusu 98. bölümde neler olacağı merak konusu oldu.Polat PKK'lılarla çatışıyor.Kurtlar Vadisi Pusu 97. bölümde Polat bombayı durdurdu. Kurtlar Vadisi Pusu 97. bölümünde Başbakan Polat'a yeni bir görev verdi. Kurtlar Vadisi Pusu 97. bölümünde Polat Başbakan'ın verdiği görevi yerine getirmek için terörist kılığına girer. Bu kılıkta PKK kampını basan Polat ve adamlarını kendilerini çatışmanın ortasında bulacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 98.BÖLÜM FRAGMANI VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu  97. bölümü ile televizyon ekranlarında yine reyting rekorları kırdı. Kurtlar Vadisi Pusu 97. bölümünün fragmanında Başbakan Polat'tan iddiasını kanıtlamasını istedi. Kurtlar Vadisi Pusu’nun önceki bölümünde nükleer bombayı Hisar’da bulan Polat Alemdar Alper’e telefon eder. Alper ise bir bomba profesörü ile Başbakan’ın yanındadır. Bombanın nasıl durdurulacağını profesöre soran Polat bombayı durduramayacağı yanıtını alınca ölümü ve sevdiklerini düşünmeye başlar. Dizinin 97. bölüm fragmanında ise Polat Başbakan’la görüşmek istediğini Alper’e söyler. Polat’ın bombayı bulduğunu öğrenen Memati, Abdulhey ve Erhan Polat’a bombayı ne yapacaklarını sorarlar. Polat ise adamlarının bu sorusuna “ Bombayı sahibine iade edeceğiz” cevabını verir. Zaza ile husumeti olan Zülfiâr ise Memati’te ömür boyu dostu olacağını Memati’nin dostunun dostu düşmanının kendisinin de düşmanı olduğunu söyler.

KURTLAR VADİSİ PUSU 97. BÖLÜMDE POLAT BOMBAYI BÖYLE DURDURDU !VİDEO

KURTLAR VADİSİ PUSU 97.BÖLÜM FRAGMANI


VADİ'DEN GÖNDERME

geçtiğimiz hafta İstanbul'u yerle bir edecek bir bomba ile başbaşa kalan Polat Alemdar, bu bölümde kıvrak zekası sayesinde Türkiye'yi büyük bir faciadan kurtarmış oldu.

Ancak hafta içi yaşanan bazı gelişmeler dizi içerisinde yaşanan bu gelişmeleri gölgeden bırakacak cinstendi. Barış ve Demokrasi Partisi'nin Kürt düşmanlığına teşvik ediyor diyerek RTÜK'e şikayet ettiği dizi, yeni bir tartışmayı gündeme getirmişti.

STAR TV canlı izlemek için tıklayınız