Gülben Ergen Köşk'e gitmeyecek

Çankaya Köşkü Gülben Ergen'e davetiye gönderdi fakat Ergen, 'Dün Mustafa aranarak davet edildi. Ben gitmiyorum ama Mustafa resepsiyonda olacak" dedi.

Gülben Ergen Köşk'e gitmeyecek
Çankaya Köşkü, basında çıkan “Gülben Ergen ile eşi Mustafa Erdoğan'a Cumhuriyet resepsiyonu daveti gönderilmedi” haberleri üzerine harekete geçti.

Cumhurbaşkanlığı, dün akşam Mustafa Erdoğan’ı telefonla arayarak davetiyenin eşli olarak kendisine gönderildiğini bildirdi. Ergen-Erdoğan çiftine davetiye gönderilmemesi, Ergen’in referandum öncesi twitter sayfasında Türkiye ile ilgili endişelerini dile getirmesiyle ilişkilendirilmişti.

DAVET EDİLEN GÜLBEN DEĞİL MUSTAFA
Mustafa Erdoğan, dün yaptığı açıklamada Eşim Ergen, hiçbir zaman Köşk'e davet edilenler arasında yer almadı. Köşk'e geliyorsa benim eşim olduğu için geliyor. Eş durumundan geliyordu." demişti.

ERGEN KÖŞK'E GİTMİYOR
Bu yıl Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonuna gecikmeli olarak davet edilen Gülben Ergen, Köşk'e gitmiyor.

Ünlü sanatçı 29 Ekim'de ' Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası çerçevesinde Sinop'un Durağan ilçesinde bir anaokulu açılışında bulunacağını belirterek " Dün Mustafa aranarak davet edildi. Ben gitmiyorum ama Mustafa resepsiyonda olacak" dedi.