Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Almanya Federal Cumhurbaşkanı Wulff'un ile birlikte Kayseri'ye gidecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Finlandiya t

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Almanya Federal Cumhurbaşkanı Wulff'un ile birlikte Kayseri'ye gidecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Finlandiya temasları izleniyor.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Zafer Çağlayan'ın ABD temasları takip ediliyor.

AK Parti Grup Başkanvekilleri başörtüsü konusunda Meclis'te CHP ve BDP ile görüşecek. (11.00 -12.30)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altunu makamında ziyaret edecek. (14.30)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Mardin'i ziyaret ederek, il koordinasyon toplantısına katılacak. Ayrıca Eroğlu, programı kapsamında Ilısu Projesi, TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Yeni Ulusu Köyü ile Hasankeyf'te incelemelerde bulunacak.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çanakkale'de Dünya Üniversiteler Kongresi'ne, İstanbul'da da TATCA Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü Gala Yemeği'ne katılacak. (09.00 - 19.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Malatya'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunacak.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nce düzenlenecek, Dünya Üniversiteler Kongresi'ne katılacak.

Türk Kızılayı Genel Genel Başaknı Tekin Küçükali, 2010 vekaletle kurban kesim kampanyası ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Ankara Ticaret Odası'nın yürüttüğü, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "İşsiz Gençler İçin Yeni Bir İş Fırsatı: KOBİ'ler için E-Ticaret ve Veri Güvenliği Becerileri Kazandırılmış Gençler Projesi" yaygınlaştırma ve kapanış toplantısı yapılacak. (10.00)

NATO Avrupa Atlantik Afet Müdahale Eşgüdüm Merkezi ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının koordinesinde, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Makedonya, Moldova ve Sırbistan'dan yabancı arama kurtarma ekipleri ile İzmir Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünün ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının AKS 110 Ekiplerinin katılımıyla Uluslararası İzmir 2010 Bölgesel Kentsel Arama ve Kurtarma Tatbikatı yapılacak. (09.00)

Almanya'nın Hessen Eyaleti Başbakan Yardımcısı Jörg-Uwe HAHN başkanlığında bir heyet ikili görüşmelerde bulunmak üzere Bursa'ya geliyor. (18.00)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Menemen Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü ile Bergama Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü Açılışına katılacak. (11.00-14.00)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek. (18.00)

Şampiyonlar Ligi'nde M. United-Bursaspor maçı oynanacak. (21.45)

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernhard Schuster Porto maçı öncesinde basın toplantısı yapacak. (17.00)

Beşiktaş, Porto maçının hazırlıklarını tamamlayacak. (17.30)

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi hazırlıkları başlayacak. (18.00)

Porto takımı, Beşiktaş maçın son çalışmasını yapacak. (19.00)

Porto Teknik Direktörü Andre Villas Boas Beşiktaş maçı öncesinde basın toplantısı yapacak. (18.30)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türk Sporu'nun efsaneleri arasına giren Fikret Ercan'a plaket verecek. (18.00)

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak ve Genel Menajer Ender Yurtgüven, Saray Spor Tesisleri'nde haftalık basın bilgilendirme toplantısı yapacaklar. (11.00)