Servet beyanı!

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Karabük deplasmanında özellikle ilk yarıda çok kötü bir futb...


Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Karabük deplasmanında özellikle ilk yarıda çok kötü bir futbol oynadıklarını söyledi.
Hollandalı hoca, "Babamın vefatı kişisel bir olay. Benimle üzüntümü paylaşan herkese teşekkür ediyorum. İyi bir şekilde hazırlanıp, sahaya çıkmamız gerekiyordu. Maçın başlangıcı bizim için çok kötüydü. İlk dakikada yediğimiz penaltı golü bizi sarstı. Futbolcuların burada hakeme karşı itirazı oldu. Bu şekilde oyundan kopmuş olduk. İlk yarı çok kötü oynadık. Karabük kendi oyununu oynamak için avantaj yakaladı. Böyle maçlarda erken geriye düşünce toparlanmak kolay olmuyor" diye konuştu.

'Hemen unutmalıyız'
İlk yarıda çok ağır bir şekilde rakip kaleye gitmeleri yüzünden pozisyon üretemediklerine dikkat çeken Rijkaard, "İkinci yarıda da iyi oynamadık, ama savaşan ruhumuz ortaya çıktı. Daha çabuk oynadık ve golü bulduk. Maç berabere de bitebilirdi, ancak şanslı değildik. Kewell'ın son dakikada kaçırdığı bir gol var. Kewell onu atsaydı puan alabilirdik. Bizim bir an önce bu maçı unutup, önümüze bakmamız gerekiyor. Oyuncularımızın kafaları sahada değildi" ifadelerini kullandı.
Hollandalı çalıştırıcı, önceki gün kadro dışı bırakarak Karabük'e götürmediği Servet Çetin konusunda büyük şaşkınlık yaratan açıklamalar yaptı.
Antrenmanda tartıştığı Servet'i milli takıma gideceği için dinlendirmek istediğini söyleyen Rijkaard, "Servet milli takımda iki önemli maç oynayacak. Hazır gitmesi için dinlendirmeyi düşündük. Diğer oyuncuları görmek bizim için avantaj olacaktı. Servet milli takım dönüşünde yine bizimle tekrar antrenmanlara çıkacak, yolumuza devam edeceğiz. Aramızda hiçbir zaman kişisel bir sorun olmadı" dedi.