Kırılma noktası!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş ile yarın oynayacakları zorlu maçı değerlendirdi, "Bu karşılaşm...


Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş ile yarın oynayacakları zorlu maçı değerlendirdi, "Bu karşılaşma, bir kırılma noktası. Kötü sonuçlar aldığımız 2 haftanın ardından bir galibiyet, bize çok iyi gelecektir" diye konuştu.
Ligde en iyi kadronun kendilerinde ve Beşiktaş'ta olduğunu vurgulayan Şener, "Bana göre son 15 yılda yakalanan en iyi kadroya sahibiz. Beşiktaş maçı bizim için dünyanın sonu değil ama kırılma noktalarından bir tanesi. İki kötü sonuçtan bir büyük takımı yenip çıkışa geçersen, bu daha sempatik olur" ifadelerini kullandı.
Selçuk İnan'ın, "Başkanımız, kongreyi kazanırsa imza atarım" açıklamasını da değerlendiren Şener, "Selçuk bana kongreyi bekleyeceğini söyledi. Selçuk'la problem çıkacağını sanmıyorum" dedi.
Umut Bulut'un Toulouse'a transferiyle ilgili gelişmelere de açıklık getiren Başkan Şener şöyle konuştu: "Umut'la sözleşme yenilerken, (yurt dışından teklif gelirse, 3 milyon euronun üzerindeki bir bonservis bedeline kolaylık sağlarız) maddesi konulmuştu. Ancak Umut transferin bitimine 3 gün kala gitmek isteyince kendisine yardımcı olmadık. Çünkü onun boşluğunu üç günde dolduramazdık."

Ayın yıldızı Yattara
Bordo-mavili takımda Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarında attığı gollerle sezona iyi bir başlangıç yapan kaptan İbrahima Yattara, TrabzonCell aboneleri tarafından eylül ayının en iyi futbolcusu seçildi. Ödülünü Beşiktaş maçından önce Kulüp Başkanı Sadri Şener'den alacak olan Yattara, "Taraftarlarımız tarafından böyle bir ödüle layık görülmek benim için büyük bir mutluluk" dedi.