Karayollarında Durum Ankara

Patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Kayseri-Malatya yolu Gürün-Darende kesiminin 16-17.

Patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Kayseri-Malatya yolu Gürün-Darende kesiminin 16-17. kilometreleri arasındaki yol (Gümüşdere mevkii-Darende girişi), 11.00-16.00 saatleri; Anamur-Gazipaşa yolunun 35-39. kilometreleri arasındaki yol (Radar mevkii) ise 13.00-14.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. 
Marmaris-Gökova yolunun 20-21. kilotmetrelerinde yol (Gökçe çıkışı mevkii), patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.  
Anadolu Otoyolu Kaynaşlı kavşağı-Abant kavşağı ve Bolu (Doğu) kavşağı-Yeniçağa kavşağı (Köroğlu mevkii) Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu Tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım, 30 Ekime kadar bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. 
Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri üstyapı çalışmaları nedeniyle 20 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak verilecek. 
Elazığ şehir geçişinde Hazardağlı Kavşağı ile eski Sebze Hali Kavşağı arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım Belediyenin imar yolundan yapılıyor. 
Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 4 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. 
Samsun-Ordu yolunun 66-70. kilometreleri yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun dağ bandı trafiğe kapatılarak, ulaşım deniz bandından iki yönlü olarak veriliyor. 
Zonguldak-Ereğli yolunun 8-10. kilometreleri kurp iyileştirme ve heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-19.00 saatleri arasında sağlanıyor. 
Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometreleri bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten yapılıyor. 
Tirebolu-Torul yolundaki asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak, bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatleri arasında trafiğe geçiş veriliyor. 
Gümüşova-Gerede Otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasında 11 Ekime kadar sürdürülecek üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.
Anadolu Otoyolunun Kaynaşlı Kavşağı-1.Viyadük arası kesiminde termoplastik Çizgi çalışmaları nedeniyle her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak yapılacak. 
Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometreleri bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak. 
Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor. Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 04 Kasım'a kadar 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor. 

02.10.2010 08:59:36