Minik Öğrencilerden Başkan Cengiz'e Ziyaret

Dadaşkent Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'i ziyaret ettiler.

Sınıf Öğretmeni İhsan Sönmez ile birlikte belediyeye gelen öğrenciler, Başkan Cengiz ile görüşerek, çalışmaları hakkında bilgi aldılar ve başta ilçeye kurulan çocuk oyun grupları olmak üzere, güzel hizmetler için teşekkür ettiler.
Çocuklarla yakından ilgilenerek, sohbet eden Başkan Cengiz, ilçenin modern görünümüne yakışır, görsel estetiği olan ve dekoratif çocuk oyun grupları kurduklarını ifade ederek, bu alanda önemli bir eksikliğin giderildiğini ifade etti.
Çocuklardan derslerine iyi çalışmalarını isteyen Başkan Fatih Cengiz, güzel makamlara gelerek insanlara hizmet etmenin yolunun çok çalışmaktan geçtiğini belirtti.
Çocuklara büyüyünce hangi mesleği seçeceklerini soran Başkan Cengiz, birbirinden ilginç cevaplar aldı. Çocuklardan belediye başkanı, doktor, mühendis ve polis olmayı isteyenlere karşın, bazılarının astronot ve Merkez Bankası Müdürü olmak istemeleri de dikkat çekti.
HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMALISINIZ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, her meslekteki insanların halka hizmet ettiğini ve toplumun faydası için çalıştıklarına vurgu yaparak, "Hedefe ulaşmak için öncelikle çok çalışmak, öğretmenlerinizi iyi dinleyerek, başarılı olmak zorundasınız. Ancak çalışarak ve başarılı olarak istediğiniz hedefe ve istediğiniz mesleğe ulaşabilirsiniz. Hangi meslekte olursanız olun, insana hizmet gibi güzel bir görevi yerine getirirsiniz. Çok çalışmak, okumak, araştırmak ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmeniz için donanımlı olmak, bilgi olmak zorundasınız. Bu da hem sizler, hem aileniz ve hem de milletimiz için büyük mutluluk olur. " diye konuştu.
Daha sonra ilçede yapılan çalışmalarla ilgili merak ettikleri soruları Başkan Cengiz'e yönelten öğrenciler, başta çocuk oyun grupları olmak üzere, yapılan hizmetler için teşekkür ettiler. Minik öğrenciler, sorularına cevap almanın mutluluğuyla not kağıtlarına Başkan Fatih Cengiz'in imza atmasını istediler.
Başkan Cengiz, öğrencileri isteklerini yerine getirerek uğurladı.