Ekonomik Krizi Fırsata Çevirdi
Dünyada anahtar teslimi endüstriyel ekmek fabrikası üreten 5 firmadan biri olan Barutçuoğlu Grup, 'Bartech' markasıyla katıldığı Moskova'daki fuarda önemli anlaşmalara imza atarak, krizi fırsata çevirmeyi başardı

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen endüstriyel ekmek makineleri fuarı 'Modern Bakery Moscow 2010'a katılan tek Türk firması, 'Bartech' markasıyla Barutçuoğlu Grup oldu. Firma, 11-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda, gerek stant tasarımı, gerekse yenilikçi teknoloji eseri ürünleriyle büyük ilgi gördü.
Barutçuoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, fuarda 2010 ve 2011 yılları için önemli iş bağlantıları yaptıklarını söyledi. 4 gün süren fuarda tünel ekmek fırınının bir bölümü ile döner ekmek fırını, mikser ve çok sayıda makineyi teşhir ettiklerini anlatan Barutçuoğlu, "Her ürünü ayrı ayrı çalıştırarak teşhir ettik. Sergilediğimiz ürünler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Bu ilgi bizleri memnun etti" dedi.
"DÜNYA DEVLERİNİN GERİSİNDE DEĞİLİZ"
Fuara, dünya çapındaki üretici ve ihracatçı firmaların büyük alaka gösterdiğini kaydeden Barutçuoğlu, sektörde öncü olan Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere ve Rusya'dan hiçbir konuda geride olmadıklarını anlattı. Sektörde dünya devlerinin gerisinde olmadıklarını ifade eden Barutçuoğlu, "Dünyada kendi sektörümüzde en ileri teknolojiyi kullanan firmalardan birisiyiz. Marka olan tüm sektörel fuarlara katılıyoruz. Ekonomik krizi de katıldığımız fuarlarda gerçekleştirdiğimiz yeni ihracat bağlantıları ile fırsata dönüştürüyoruz. Katıldığımız sektörel fuarlarda marka değerimizi yükseltiyoruz" diye konuştu.
