'Derbi hiç kolay değil!'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konya ile oynanan maçın geride kaldığını söyledi, Galatasaray ...


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konya ile oynanan maçın geride kaldığını söyledi, Galatasaray ile zorlu bir derbi mücadelesine gireceklerini ifade etti.
Maçın sertlik derecesinin yüksek olacağını tahmin ederek karşılaşmaya başladıklarını belirten sarı-lacivertlilerin teknik patronu, "Bir deplasman maçı olarak güzel bir skor bulduk" diye konuştu.
Zor bir deplasmanı iyi bitirdiklerini, artık Galatasaray ile oynanacak derbiye baktıklarını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü sözlerini şöyle sürdürdü:
"Galatasaray, yüzyıldır oynadığımız en ciddi rakibimiz. İçinde bulundukları durumun hiç önemi yok. Şu anki pozisyonlarından dolayı çok kolay maç olduğunu kimse düşünmesin. Durumu tersine çevirmek için oynayacaklardır. Umarım iyi sonuç alırız."
Fenerbahçeli Anelka'nın elle attığı golden sonra Konyaspor'u bırakan, bu kez sarı-lacivertlilerin patronu olarak buraya gelen Aykut Kocaman, olayın hatırlatılması üzerine, "Aradan geçen zaman içinde hakemlerle ilgili daha iyi bir yerde olduğumuz tartışmasız. Kararlar daha adilane... Ama bunu o olayla bağdaştırmak doğru değil. Bu maçta da hakemin karşılaşmayı tekrar tekrar izlemesinde yarar var. Kararlar standart değildi" yorumunu yaptı.