Başkale Belediyesi Çalışmalarını Değerlendirdi

Van'ın Başkale Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve kurum çalışanlarının katıldığı bir toplantıda sürdürülen faaliyetler ve yaşanan personel sorunları ele alındı.

Başkale Belediyesi Çalışmalarını Değerlendirdi
Yeni Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı İhsan Güler başkanlık yaptı. Belediye encümenleri, birim müdürleri ve personelin katıldığı toplantıda, çalışmalar, yaşanan sorunlar ve halkla ilişkilerin nasıl bir düzeyde olması gerektiği konusu ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Güler "Personelin yükü en önce benim, daha sonra encümen ve amirlerin sırtındadır. Benim en büyük korkum çalışanların içine anlaşmazlığın düşmesidir. Bu yüzden benim personellerden isteğim birbirlerine karşı esnek ve anlayışlı olmalarıdır. Biliyorsunuz belediyecilik halka hizmetkarlıktır ve zahmetli bir iştir. Çoğu zaman stres ve aşırı yorgunluk altında olabiliyoruz. Bu yüzden işimizi sabırla yapmalıyız ve aynı zamanda birbirimizi idare etmeliyiz. Yaptığımız çalışmaları halkımızın önüne en iyi şekilde de sergilemeliyiz" dedi.
Konuşmasında, hem parti ve hem de belediyecilik anlayışı olarak halka hizmetin kendileri için öncelikli konu olduğunu anlatan Belediye Başkanı İhsan Güler "Önce halk, sonra biz" diye konuştu.
Personellerin yaşadığı iş sorunları ve yapılacak olan çalışmaların planlarının da ele alındığı toplantının her ay tekrarlanması kararı da alındı.