Avea'dan KOBİ ve esnafa yeni tarife

Mobil iletişim firması Avea, yeni KOBİ avantaj tarifesi ve Faturana yüzde 20 İndirim Kampanyası kapsamında, numarasıyla Avea'ya gelen tüm KOBİ ve esna

Mobil iletişim firması Avea, yeni KOBİ avantaj tarifesi ve Faturana yüzde 20 İndirim Kampanyası kapsamında, numarasıyla Avea'ya gelen tüm KOBİ ve esnafa, ayda sadece 22 TL'ye kendi hat kullanıcıları ve sabit hatlarla 2 bin dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma olanağı sağlıyor.

Ayrıca, faturana yüzde 20 İndirim Kampanyası ile 12 ay Avea'lı olmaya söz veren Kobi'lere, tüm faturaları üzerinden yüzde 20 indirim sunuluyor.

Avea Kurumsal İş Birimi Direktörü Tunç Taşman, Avea'nın esnaf ve KOBİ'lere yönelik en avantajlı ve rakipsiz tarifeleri sunmaya devam ettiğini söyledi. Taşman, "Avea olarak Türkiye ekonomisinin gelişmesinde büyük bir rol üstlenen KOBİ'lere ve esnafa verdiğimiz önemi, onların iletişim maliyetlerini en aza indiren tarifelerimiz ile gösteriyoruz. İletişim, KOBİ'lerimiz ve esnafımız için son derece önem taşıyor. Biz de bunun bilinciyle en kaliteli iletişimi, en uygun fiyatlar ile sunma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Taşman, Avea-İş portföyü ile ülkenin lokomotifi olan KOBİ ve esnafın farklı ihtiyaçlarına cevap veren birçok ürün ve hizmet sunduklarını ifade etti. Taşman, şöyle dedi:

"Sunduğumuz ürünler ve hizmetler ile yetinmiyor, onların değişen ihtiyaçlarını sürekli takip ediyor ve onlara kulak veriyoruz. KOBİ Avantaj Tarifemiz ile 27 TL gibi uygun bir sabit ücretle, hem Avealılarla hem de diğer yönlerle konuşabilecekleri binlerce dakika sunuyoruz. Bu teklife ek olarak, Kurumsal Faturana % 20 İndirim Kampanyası ile kurumsal Avea'lılar hangi tekliflerden faydalandıklarına bakılmaksızın, şirketlerine çıkan toplam faturaya tam 12 ay boyunca % 20 indirim kazanıyorlar. Avea olarak, ilerleyen dönemlerde de rakipsiz teklifler sunmaya devam edeceğiz."

TARİFE İLE İLGİLİ BİLGİLER

-KOBİ Avantaj tarifesinin baz sabit ücreti olan 34 TL karşılığında Avea ve Sabit Hatlarla toplam 2 bin dakika, diğer operatörlerle 350 dakika sunuluyor. Tarifeye 1 yıllık taahhüt veren KOBİ ve esnaf, yüzde 20 sabit ücret indirimi kazanıyorlar.

-Numarasını Avea'ya taşıyan ve tarifeye 1 yıllık taahhüt veren müşteriler ise hem yüzde 20 sabit ücret indirimi hem de diğer operatörler yönüne 100 ek dakika kazanıyor.