17 Yıl Sonra Asfalt İle Tanıştılar

Bingöl Belediye Başkanlığı tarafından kış öncesinde şehir genelinde başlatılan asfalt çalışmaları devam ederken, Mirzan Mahallesi'nde bazı sokaklara 17 yıldır ilk defa asfalt döküldüğü belirtildi.

17 Yıl Sonra Asfalt İle Tanıştılar
Bingöl Belediye Başkanlığı ekipleri Mirzan Mahallesi'nde bulunan cadde ve sokakları asfaltlamaya başladı. Mahalleye gelen ana yol haricindeki sokakların 17 yıldır asfaltlanmadığını belirten vatandaşlar bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Serdar Atalay'a teşekkür etti. Mirzan Mahallesi'nde başlatılan çalışmalar kapsamında Sedef, Yaprak ve Nilüfer sokaklar ile çevresi asfaltlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, kış öncesinde bütün cadde ve sokakları gözden geçirdiklerini söyledi. Başkan Atalay, "Şehir genelinde başlatmış olduğumuz asfaltlama çalışmaları kapsamında Mirzan Mahallesi'nde bozulan yolları asfaltlıyoruz. Buradaki çalışmaların bitmesinin ardından sırasıyla Yenimahalle, Yeşilyurt, Kültür ve Aydınsu mahallelerinde bozulan sokak ve caddeleri asfaltlayacağız. Hemşerilerimize en iyi hizmeti hızlı bir biçimde sunmak için çabalıyoruz. Program dahilinde olan tüm yollarımızın asfaltını tamamlayacağız" dedi.
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, 17 yıldır asfalt görmeyen sokakları da yenilediklerini söyledi. Başkan Atalay, "Bu mahallemizde 17 yıldır asfalt görmeyen sokaklarımız var. Onları da asfaltladık. Çalışmalarımız havalar müsaade ettiği müddetçe artarak devam edecektir'' şeklinde konuştu.