TOBB fakir öğrencileri unutmadı

Nevşehir'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla sağlanan montlar fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere Milli Eği

Nevşehir'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla sağlanan montlar fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında düzenlenen törende konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla, eğitim yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulunulduğunu söyledi. Kabanların, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla fakir ve dar gelirli ailelerin çocuklarına dağıtılacağını belirten Parmaksız, eğitime katkılarının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa da, öğrencilere yapılan yardımlardan dolayı Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yöneticilerine teşekkür etti. Fatsa, "Alınan malzemeler hem kaliteli, hem nitelikli. Bu kabanları önümüzdeki günlerde okullarda daha önceden tespit ettiğimiz çocuklarımıza dağıtacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök tarafından Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa'ya 700'ü erkek, 700'ü de kız öğrencilere için olmak üzere toplam bin 400 adet kışlık kaban teslim edildi.