Ortaca Ak Parti'de Katılımlar

AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı'nca yürütülen üye çalışmaları kapsamında 12 Eylül'den bu yana partiye katılan 200 yeni üyeye rozetleri törenle takıldı.

Ortaca Ak Parti'de Katılımlar
AK Parti Ortaca İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen rozet töreninde AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcıları Nihat Öztürk ve Hüsrev Kutlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan, AK Parti'li İl Genel Meclis üyesi Sebahi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve yeni üyeler katıldı.
Törenin açılışında konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nihat Öztürk; 2011'de yapılacak olan genel seçimlere hazırlanılması için İlçe Danışma Meclislerini topladıklarını söyledi. Bu toplantılarda seçim çalışmalarının gözden geçirildiği açıklayan Öztürk, Ortaca'nın ardından toplantıların önümüzdeki hafta Dalaman ile devam edeceğini kaydetti.
12 Eylül'de yapılan referandumun ardından AK Parti Ortaca Teşkilatı'na 200'ün üzerinde üye kaydı yapıldığını açıklayan İlçe Başkanı Yazan da, "Partimizi ilk kurduğumuz günkü gibi heyecanlıyız. Çünkü ilk kurduğumuz gündeki heyecanı 12 Eylül'den sonra bu Türkiye genelinde de bu görülüyor. Bu son derece önemlidir. AK Parti'li olmak farklıdır, ayrıcalıktır. Sebebine gelince, Türkiye'ye hizmet etmek, dünyaya hizmet etmekle eş değerdedir. Gelişmiş ülkeler, dünyada gittiklere her yere zulüm ve yıkım getirmişlerdir. Biz ecdadımızla, geçmişimizle, kurulan Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne kadar gittiğimiz her yere ihya etmişizdir. Bütün dünya Türkiye'nin güçlü olmasını istiyor, niçin? Türkiye gittiği her yerdi insanları zulümden kurtaracak, daha refah yaşatacaktır. Onun için bütün Dünyanın isteği Türkiye'nin güçlü olmasını istemektedir. AK Parti dönemi rekorlar kırıyor. Diğer ülkeler içinde Avrupa ve dünyada rekorlar kırıyor. Türk insanının refah düzeyi devamlı yükselmektedir" dedi.
Toplantıda yapılan konuşmaların ardından partiye katılan 200 yeni üyeye AK Parti rozetleri AK Parti İl Başkan Yardımcıları Nihat Öztürk ve Hüsrev Kutlu, İl Genel Meclis üyesi Sebahi Yılmaz ile AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yazan tarafından takıldı. Toplantının sonunda yeni üyeler ve parti yöneticileri el ele vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.