Gündoğdu, Seminere Katıldı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu'nun tenis sporuna hizmetleri sürerken, genç antrenör Antalya'da katıldığı seminerde bilgilerini yeniledi

Gündoğdu, Seminere Katıldı
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu'nun tenis sporuna hizmetleri sürerken, genç antrenör Antalya'da katıldığı seminerde bilgilerini yeniledi. Gündoğdu, "Bir gün Erzurum'dan şampiyon çıkartacağım" dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu, Tenis Federasyonu tarafından üst kademe tenis antrenörleri için 02 - 06 Ekim 2010tarihinde Antalya Clup Alibeyköy'de düzenlediği Antrenör Gelişim Seminerine katıldı. Gündoğdu dört gün süren seminerde Tenis Otoritelerinin anlattıklarını can kulağıyla dinlerken, hem tecrübesini geliştirdi. Hem de bilgilerini yeniledi. Erzurum'da dönen genç antrenör bilgilerini ve edindiği tecrübeleri öğrencilerine aktarmak için kolları sıvadı. Teniste bir gün süper yıldızları çıkartmak için çalışan genç antrenör bunun için bir seferberlik başlattı.
Antalya'da gerçekleştirilen seminer'in çok yararlı geçtiğini işaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu, "ITF ( uluslar arası tenis federasyonu) / Tennis Europe Uzman Eğiticisi Yunanlı Nicolas Kelaidis'in seminer verdiği çalıştayda sporcu olarak 9 â€" 10 â€" 11 yaş milli tenisçilerimiz üzerinde üst düzey eğitim ve tecrübelerinide katarak eğitim veren Nicolas antrenörlerin profesyonel bilgilerle donanmasını sağlamıştır" dedi.
HEDEF ŞAMPİYON TENİSÇİ ÇIKARMAK
Gönlünü tenis sporuna kaptıran ve kendisini kortlara adayan antrenör Gündoğdu, Erzurum adına gelecekte Türkiye ve Avrupa kortlarında ses getiren sporcular yetiştirmek için çalıştığını ve bunda da bir gün mutlaka başarılı olacağını söyledi. Teniste, Erzurum'da iyi bir çalışma ortamı ve potansiyel olduğunu savunan Gündoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarının da kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimarı'nda büyük destekleri sayesinde tenis adına ilk adım olarak ilimizde her yaş gurubuna tenisi yaymak öğretmek sevdirmek oldu diyen gündoğdu sözlerine şöyle devam etti Dünyada tenis hızla ilerlemektedir bizde bu gelişim ve değişime ayak uydurmak zorundayız" dedi.
"Erzurum'dan neden dünya sıralamasında iyi tenisçiler çıkmasın" diyen Gündoğdu tenisin dünyadaki gelişimini yakından takip edip aldığı bilgi ve tecrübelerini çalıştırdığı öğrencilerine birebir uyguladığını belirtti.
Gündoğdu, "Çalışmalarımız hızla sürmektedir ilimizde tenisi bilmeyen kişi kalmayacak. İlerleyen yıllarda en iyi tenis oyuncularının Erzurum'dan çıkacak. Bunun için şimdiden iddialı konuşuyorum" dedi.