Cİhan Haber Ajansı Ön Gündemi

- TBMM tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Hicabi Dursun ile Celal Mümtaz Akıncı, Anayasa Mahkemesi'ndeiçecek.

- CHP Yüksek Disiplin

- TBMM tarafından Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Hicabi Dursun ile Celal Mümtaz Akıncı, Anayasa Mahkemesi'ndeiçecek.

- CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) toplanacak. (11.00)

- Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu'nun katılımıyla Kocatepe Camii Konferans Salonu'nda Kurban İbadeti ve 2010 Yılı Vekaletle Kurban Kesimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacak. (10.30)

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, INTES tarafından düzenlenen 'Gelişimin Altyapısı: Ulaştırma' konulu geleneksel toplantıya katılacak. (18.30)

- Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, 2010 yılı marka, patent, coğrafi işaretler ve endüstriyel tasarım başvurularına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

- Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı uluslar arası arenada elde ettiği başarıyı basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracak. (12.30)

- Çek Cumhuriyeti makine sektörü temsilcilerinden oluşan işadamları heyeti, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda karşılıklı işbirliği görüşmeleri yapacak. (11:00)

- Sağlık Bakanlığı tarafından toplum sağlığına yön vermesi ve var olan politikaların ise güncellenmesi amacıyla ülke genelinde yapılan 'Türkiye Beslenme ve Sağlık Araştırması' tamamlandı. Sonuçlar düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanacak. (10.00)

- Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan tarafından "Karbonmonoksit Zehirlenmelerini Önleme Çalışmaları" hakkında bir toplantı düzenlenecek. (11.00)

- Yetkileri elinden alınan Ersu Hızır'ın Avukatı Evra Döndü Yılmaz basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

- İzmir Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü, il merkezinde bulunan okullardaki okul müdürleri ve rehber öğretmenlere yönelik güvenli okul ve çocukları suça sürükleyen nedenler gibi konularda bilgilendirme toplantısı yapacak. (10.30)

- İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Altayspor Ampute Futbol Takımı Oyuncusu (Güneydoğu Gazisi) Yakup Aydın ve çoğunluğu gazilerden oluşan futbol takım oyuncularını makamında kabul edecek ardından İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Yeni Hizmet Binası açılışı ile İŞKUR Meslek Edindirme Moda Tasarım Modelistlik Kurs öğrencilerinin Sertifika Törenine katılacak. (11.30-14.30-15.00)

- Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta Konyaspor – Fenerbahçe karşılaşmasıyla tamamlanacak. (20.00)

- Bank Asya 1. Lig'de 8. Hafta karşılaşmaları Adanaspor – Diyarbakırspor müsabakasıyla tamamlanacak. (20.00)

- Süper Lig takımlarının oynanan haftanın maçlarıyla ilgili değerlendirmeleri takip edilecek.