Bursa Nilüfer'de sular kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi'nde

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi'nde 20-22 Ekim tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi'nde yapılacak içmesuyu şebeke bağlantı çalışması nedeniyle, 20 Ekim Çarşamba günü ile 22 Ekim Cuma günleri, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi Dostluk Caddesi, Kırmızıgül Sokak, Site ve Sıla caddeleri, Ağaçlı, Özcan, Özenç, Güllü, Heybetli ve Güldefe sokakları, Barış ve Anadolu caddeleri, Meşeli ve Gülüm sokakları, Temizel Caddesi, Egemenlik Caddesi ve civarı ile Özlüce köyiçinin su kesintisinden etkileneceği bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini kaydeden yetkililer, vatandaşları, tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.