Naksan Holding'e Ödül Yağmuru

2010 yılında gösterdiği büyük başarı grafiğiyle sektöründeki dünya liderliğini sürdüren Naksan Holding'e adeta ödül yağıyor.

Geçtiğimiz günlerde Ambalaj Sanayicileri Derneği'nin düzenlediği 'Endüstriyel ve Taşıma Ambalajarı' kategorisinde iki ödül alan Naksan Holding, GSO tarafından düzenlenen "Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreninde de 5 ayrı ödül alarak törenin en çok ödül alan kuruluşları arasında yerini aldı.
GSO'nun töreninde, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Naksan Plastik ve Enerji San.Ve Tic.A.Ş. plaketini Yönetim Kurulu Başkan'ı Osman Nakıboğlu'na, yine Türkiye'nin ilk beş yüz sanayi kuruluşu arasına giren Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu'na Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Naksan Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu'na marka kategorisinde verilen plaketi GTO Başkanı Mehmet Arslan, Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret A. Ş'nin marka kategorisinde aldığı plaketi Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu'na OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret A.Ş. endüstriyel tasarım alanındaki plaketini Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı'ya ödülünü GTO Meclis Başkanı Zeki Yağçı verdi.
''2010 Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nin yıldızları arasında en çok ödül alan kurumlardan biri unvanını da kazanan Naksan Holding'in ülke ekonomisine katkılarının süreceği ifade edildi.