Denizbank Emekli Müşterileriyle Buluştu

Denizbank Nazilli Şubesi, Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) Nazilli Şubesi üyesi müşterileriyle bir araya geldi.

Denizbank Emekli Müşterileriyle Buluştu
Etkinliğe Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Denizbank Nazilli şube müdürü Levent Çalışkan, TÜED Başkanı A.Cahit Coşkun, Banka görevlileri ve çok sayıda emekli eşleri ile birlikte sabah kahvaltısına katıldı. 1 yıldır Denizbank Nazilli Şube Müdürlüğünü yapan Levent Çalışkan, Bankacılık sektörünün zamana karşı bir yarış içerisinde ilerleme ve gelişme yaşadığını ifade ederek, bu yeni şartlara ayak uyduran, çalışmalarıyla halka en iyi hizmeti verecek bankaların hızla büyüyeceğini söyledi.
Emekliler için "Hayat 'Deniz'de' Güzel" sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Denizbank Nazilli Şube Müdürü Levent Çalışkan yaptığı konuşmasında; "Bankamızda emeklilerimize yönelik değişik hizmetler veriyoruz. Örneğin emekli maaşını Deniz'e yönlendirenlere Türkiye'de ki ve dünyadaki tüm ATM'lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, şubelerde işlem önceliği, hesap işletim ücreti muafiyeti, internetten ücretsiz havale gibi hizmetler sunuyoruz. Hizmetlerimiz bununla da sınırlı kalmıyor sağlık hizmetleri alanında ise Medline "Acil sağlık hizmetleri paketi" 1 yıl boyunca limitsiz ve ücretsiz olarak veriliyor. Bu paket kapsamında acil durumlarda doktorlu kara ambulansı hizmeti, telefonla 7 gün 24 saat tıbbi danışmanlık, acil durum uygulamalarında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri ve medikal bilgi köprüsü ve hastane organizasyonu ücretsiz olarak emeklilerimize sunuluyor. Ayrıca kredi ihtiyacı olan emeklilerimiz için de ayrıcalıklar Denizbank'ta mevcut. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları ve avantajlar, 3 ayda 1 anapara ödemeli emekli kredisi, başka bankalardaki kredi borcunuz için özel taksit ve vade avantajlarıyla transfer kredi, emeklilere özel indirimli faiz oranıyla acil nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm sağlayan kurtaran hesap emeklilerimize sunduğumuz bankacılık hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Vadeli mevduatta emeklimize özel faiz oranlarıyla birikimlerinize daha fazla değer kazandırabilirsiniz, kredi kartı kullanmak isterseniz Emeklilere Özel Emekli Bonus avantajlarından faydalanabilirsiniz bu avantajlar kapsamında daha düşük faiz oranları, sağlık ve seyahat harcamalarına +2 ilave taksit, fatura, kira, aidat gibi düzenli ödemeler ücretsiz, havaalanına ulaşımınızı sağlayan Denizbank Shuttle hizmeti yüzde 30 indirimli olarak sunuluyor. Gördüğünüz gibi Denizbank emeklilerimizin her zaman yanında ve onlara en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyor. Bugün buraya gelerek bizleri kırmadığınız için hepinize teşekkür ederim" dedi.
Denizbank personelinin büyük ilgisiyle karşılanan Emekliler, sabah kahvaltısına katılan Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Diğer Banka müdürlerinin de onurlandığı kahvaltı yoğun sohbeti altında geçti.