Chp'nin 'Siyasette Başarı Stratejisi' Toplantısı Devam Ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında dün İstanbul'da başlayan "Siyasette Başarı Stratejisi" toplantısı bugün de devam ediyor.

İstanbul Swiss Otel'de gerçekleştirilen toplantıya Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç, Genel Sekreter Önder Sav, CHP Sözcüsü Hakkı Suha Okay, CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, CHP eski Genel Başkanlarından Altan Öymen ve Hikmet Çetin, Cem Vakfı Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve çok sayıda kişi katıldı. Toplantıda Türkiye'nin farklı bölge ve kesimlerinden gelen kanaat önderlerinin, iş dünyası ile
medya mensuplarının, üniversitelerden akademisyenlerin, kadın örgütleriyle sivil toplum kesimlerinden yöneticilerin görüşlerini açıklamaya devam ettikleri bildirildi.
Toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç, "Herkesten görüş alındı. Nasıl bir Türkiye şekillendirilmek isteniyor, nasıl bir CHP isteniyor, toplumun bütün katmanlarını temsil edenlerin görüşleri alınarak yapılıyor" dedi.
Cem Vakfı Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan ise seçim öncesi çok ciddi ve bilimsel bir çalışma yapıldığını belirterek, "Türkiye'nin genel durumuyla ilgili, devlete bakış açısı neler, neler noksan, neler fazla, neler yapılmalı, bir ana muhalefet partisinin yapması gerekenler tartışılıyor" diye konuştu.