Lösemili Çocuklar Yararına Sergi

Van Valisi Münir Karaloğlu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi'nde (BSRM) el sanatları öğrenen kızların yaptığı 'Türk Bayrağı' tablosunu, lösemili çocuklara destek amacıyla bin TL'ye aldı

Van Valisi Münir Karaloğlu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi'nde (BSRM) el sanatları öğrenen kızların yaptığı 'Türk Bayrağı' tablosunu, lösemili çocuklara destek amacıyla bin TL'ye aldı.
BSRM tarafından valilik bahçesinde açılan sergi büyük ilgi görüyor. Vali Münir Karaloğlu da kermes ve el sanatları sergisini gezerek, Sosyal Hizmet İl Müdürü Ünal Öncül'den bilgi aldı. El sanatlarının sergilendiği stantları gezen Karaloğlu, 10 bin adet kurdeleli gül kullanılarak yapılan 'Türk Bayrağı' tablosunu da lösemili çocuklara destek amacıyla bin liraya satın aldı. Öğrencilerin yaptığı el sanatlarını beğendiğini belirten Karaloğlu, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ünal Öncül ve kurs yöneticileri ve
ürünlerini yapan öğrencileri tebrik etti. Vali Karaloğlu, sergi sonunda kız öğrencilerin kendi elleriyle yaptığı zeytinyağlı sarmadan da tadımlık olarak aldıktan sonra sergiden ayrıldı.
El Sanatları sergisi ve gıda kermesi ile birlikte akşam Merkez Kapalı Spor Salonu'nda Murat Kekilli'nin vereceği konserde elde edilecek gelirler, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuklara bağışlanacak.