Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

AK Parti 16. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açış konuşmasıyla Kızılcahamam Asya Term

AK Parti 16. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açış konuşmasıyla Kızılcahamam Asya Termal Tatil Köyü'nde başlayacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'da sözleşmeli personel yerleştirme işlemi yapılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, kurbanlık hayvanlar konusunu nedeniyle Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin'i dernekte ziyaret edecek. (11.00)

Dünya Gıda Günü etkinlikleri çerçevesinde, TMMOB Gıda, Kimya ve Ziraat Mühendisleri odalarınca Ankara'da, ''Açlık Utancın Tarihsel Adı'' başlıklı sempozyum düzenlenecek. (09.30)

Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden ünlü profesör, doktor ve hocaları tarafından "Mobbing: İşyerinde Psikolojik Şiddet Sempozyumu", düzenlenecek. (09.00)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen Otomotiv Sektör Kurulu Genişletilmiş İstişare Toplantısı, Bursa'da yapılacak. Toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, TOFAŞ CEO'su Ali Pandır, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkanı Orhan Sabuncu, Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Sürmen de katılacak. (10.00)

İzmir'de hayvanseverler yürüyüş yapacak. (14.00)

Sanatçı Nurhan Şahin'în düzenlediği Cam Süsleme ve Vitray Sergisi açılışı yapılacak. (17:00)

Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'nün 20'nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan 1. Uluslararası Felsefe Kongresi, Fransa'nın Sorborne Üniversitesi'nden gelen Filozof Prof. Dr. Jean-Michel Besnier'in sunumuyla tamamlanıyor. (15.30)

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 9. yarışı olan 35.Yeşil Bursa Rallisi, 41 ekibin katılımı ile start alıyor. (18:00)

Galatasaray Spor Kulübü'nün Tüzük Tadil Genel Kurulu İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. (11.00)

32. Kıtalararası Avrasya Maratonu'na katılacak olan Kasime Adilo Roba ve Kenyalı atlet Emily Chebet ve Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin Maraton Fuarı'nda bir araya gelecek. (14.00)

Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçları Kartal-Kayseri Erciyesspor maçıyla başlıyor. (14.00)

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasına Eskişehirspor – İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Gaziantepspor – Bucaspor ve Beşiktaş – Manisaspor maçlarıyla devam edilecek. (15.30 / 17.30 / 19.00)

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşaspor maçı için İstanbul'a gidecek. (13.00)